1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

KEVIN BRENGT EP ‘PLENTY BARS’ UIT

- Advertisement -
- Advertisement -

Kevin heeft op de valreep van het jaar 2022 nog een project gedropt. De Rotterdammer heeft de EP genaamd ‘Plenty Bars’ gereleased en noemt het een kleinigheidje voor zijn fans, voordat in januari SlowFlowSeason wordt geopend!

Kevin is één van de grootste artiesten van ons land en dat bewees hij in het verleden al meerdere malen. In 2016 bracht Slowflowanimal zijn eerste EP ‘Kleine Versnelling’ uit en sindsdien gaat de carrière van de Rotterdammer in een sneltreinvaart. Met albums als ‘Lente’, ‘Animal Stories’ en ‘Grote Versnelling’ drukte Kevin een grote stempel op de Nederlandse rapscene.

Ook in 2022 ging de Rotterdamse rapper door met het uitbrengen van keiharde tunes. Eerder kwamen de tracks ‘Airmax BW’ en ‘Wie Is Die Man’ uit en nu heeft Kevin ook de EP ‘Plent Bars’ voor zijn fans gedropt. Er staan vijf tunes op, waarvan drie featurings met Emms, Murda en Heinek’n. De nummer twee van de Raptop 100-lijst liet op Instagram weten dat dit een kleinigheidje is in aanloop naar de start van SlowFlowSeason!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -