16.8 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

KEVCODY SLUIT ZICH AAN BIJ CAPITOL BOOKINGS

- Advertisement -
- Advertisement -

Kevin Agyemang wist al op jonge leeftijd dat hij zanger wilde worden. Geïnspireerd door Michael Jackson, oefende hij uren om de kleinste details onder de knie te hebben. Op zijn zestiende begint hij muziek te maken onder de naam Kevcody en in 2016 wordt hij uitgenodigd voor het project van Lange Frans genaamd “Blauwdruk Boothcamp”. Op dit schrijverskamp wordt hij zo geïnspireerd en uitgedaagd door zijn collega’s dat hij de lat elke dag hoger legt voor zichzelf. Hij sluit zichzelf op, maakt veel muziek en breidt zijn netwerk uit. Dit resulteerde in een contract bij Sony.KEVCODY X CAPITOL BOOKINGS


Kevcody is intussen keihard aan het werk om zichzelf verder op de muzikale kaart te zetten; niet alleen zijn tweede EP krijgt aandacht, maar hij staat ook op de single Zonde van Keizer, waar ook Brace een gastbijdrage op levert. Kevcody is in de studio ingedoken met verschillende artiesten en producers, waaronder Zefanio, Dopebwoy, I Am Aisha, Architrackz en JasonXM, om ons zo snel mogelijk weer aan het dansen te krijgen! Daarnaast heeft zijn eerste single van zijn nieuwe EP “Design” met een gastbijdrage van Hansie binnen een maand 1 miljoen streams bereikt. Met zijn volgende projecten wil hij graag in Europa, maar vooral Afrika zijn muziek laten horen! 


Vanaf vandaag maakt Kevcody officieel deel uit van de Capitol Family en is hij exclusief te boeken bij Capitol Bookings!

Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -