18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

KEESS, VALSBEZIG EN D-OPPS DROPPEN VRIJDAG “MOZER IS NIJBA”

- Advertisement -
- Advertisement -

Op vrijdag 7 juli brengt Keess samen met ValsBezig en D-opps het nieuwe zomerse nummer ‘Mozer Is Nijba’ uit. De single heeft een achterliggende betekenis, waarbij ‘Mozer Is Nijba’ de omgekeerde vertaling is van ‘Zomer Is Bijna’. Wat begon als een grappig experiment op TikTok, groeide al snel uit tot een virale trend met meer dan 5 miljoen views. ‘Mozer is Nijba’ is vanaf 7 juli te beluisteren op alle bekende streaming diensten.

Keess begon zijn avontuur op TikTok door woorden om te draaien en creëerde zo unieke content. Op een dag kwam hij op het idee om ‘Zomer Is Bijna’ om te draaien en zo ontstond niet alleen de TikTok trend, maar ook de single ‘Mozer Is Nijba’. Mensen vonden dit hilarisch en begonnen het te delen, wat resulteerde in een enorme populariteit op TikTok. Het nummer werd zelfs buiten TikTok herkend, waar Keess regelmatig werd nageroepen met de zin ‘Mozer Is Nijba’ op straat. Keess zag het potentieel van ‘Mozer Is Nijba’ en besloot er een officiële tune van te maken. Hij nam een stukje van het refrein en plaatste het op TikTok, waar hij al druk bezig was om de trend te promoten. Het geluid ging binnen korte tijd viraal op TikTok en werd massaal gedeeld met de hashtag #mozerisnijba als onderdeel van deze trend.

De aanstekelijke dansbare sound van het nummer, die Keess omschrijft als een dancehall shatta sound, zorgde ervoor dat mensen hun heupen al degelijk loslieten op de beat. Om het nummer naar een hoger niveau te tillen, heeft Keess ValsBezig uitgenodigd om samen te werken aan dit project. Keess is zelf lid van ValsBezig en wist dat hun bijdrage het nummer naar een nieuw niveau zou tillen. Daarnaast is D-opps verantwoordelijk voor de productie en beatkeuze, die perfect aansluit bij de stijl van het nummer.

Check de track a.s. vrijdag op alle streamingdiensten!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -