18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

KANYE WEST TEKENT DEAL EN IS IN 1 KLAP 6,6 MILJARD DOLLAR WAARD!

- Advertisement -
- Advertisement -

Kanye West is één van de rijkste rappers op de planeet. Dat hij veel geld heeft, wisten we al, maar door zijn lucratieve deals met modemerken Gap én Adidas is zijn bankrekening nu tot de nok gevuld. Hij zou met het ondertekenen van de papieren ongeveer 6,6 miljard dollar waard zijn.

Zakenblad Bloomberg Businessweek heeft papieren in handen gekregen over zijn meest recente deals met Adidas en Gap. Yeezy, het kleding- en schoenenmerk Kanye, heeft een contract getekend met de twee bedrijven en dat zou miljarden waard zijn. Het zou hem tussen de 3,2 miljard en 4,7 miljard dollar in totaal opleveren.

Kanye tekende vorig jaar bij Gap. De rapper zal 10 jaar lang collecties maken voor het bedrijf. Naar verwachting komt de samenwerking in juli uit en het kledingmerk denkt binnen een jaar 150 miljoen omzet te draaien met de Yeezy-collaboratie. Binnen 8 jaar hopen ze een miljard aan inkomsten te hebben klaargespeeld. Kanye heeft een top deal in ieder geval, want of de artikelen nu over de toonbank vliegen of niet, hij zal er hoe dan ook financieel op vooruitgaan. Hij wordt op de papieren namelijk aangemerkt als ‘exclusieve eigenaar’.

Met zijn nieuwe deal is hij in één klap rijker dan Jay-Z, Diddy en Dr. Dre bij elkaar.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -