3.8 C
Amsterdam
vrijdag, januari 27, 2023

Kalibwoy dropt kwetsbare en persoonlijke EP

- Advertisement -
- Advertisement -

Kalibwoy heeft vannacht zijn EP genaamd ‘I Am Lord Frass’ uitgebracht. Het project laat een kwetsbare en persoonlijke kant van hem zien en staat voor professionele groei als gevolg van het overwinnen van grote tegenslagen in zijn leven. De EP is vanaf nu te beluisteren via alle streaming platformen.

Kalibwoy werd in 2010 ontdekt toen hij De Grote Prijs van Nederland wist te winnen. Hij was daarmee de eerste dancehall-artiest die een prijs won in de categorie hiphop. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een van de populairste dancehall-artiesten van Nederland die tal van nummers op zijn naam heeft staan. Veel mensen zullen Kalibwoy ook kennen van de hit ‘Alaka’ die hij maakte met Broederliefde en SBMG. Die tune heeft inmiddels de 35 miljoen streams aangetikt.

Kalibwoy heeft voor de EP ‘I Am Lord Frass’veel in de studio gezeten met zijn twee favoriete producers Rockywhereyoubeen en Vlado. De Amsterdammers zijn erg trots op het project, dat precies is geworden hoe ze het voor ogen hadden. De sound van de EP is anders dan anders en behoort tot het subgenre van Dancehall, genaamd Trap Dancehall. De EP is een weerspiegeling van zijn leven en wordt vergezeld met videoclips. Onder meer de singles ‘Beat Dem Bad’, ‘Amsterdam’, ‘Soprano’ en ‘Genghis Kha’ zijn geclipt. Alle video’s zijn opgenomen op het zonnige Curaçao.

I Am Lord Frass kan worden beluisterd vanaf 7 oktober via de volgende link: https://orcd.co/iamlordfrass

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -