18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

KALIBIBOY D EN JUSTICE TOCH DROPPEN WEER EEN TRACK NA ‘HABIBA REMIX’

- Advertisement -
- Advertisement -

Dat Kalibiboy D bezig is met stappen te zetten als Rapper dat is wel duidelijk. Na tracks met Jack, Fraasie en Fous heeft de jonge artiest uit Geldermalsen opnieuw Justice gelinkt voor een collab. Daar is deze banger genaamd ‘ VISA’  uit gekomen!

Beluister de track hier: 

Voor Kalibiboy D die door TikTok een heerlijke banger in de spotlights kreeg is deze collab een speciale. De track is namelijk erg aanstekelijk en kwalitatief van een hoogwaardig niveau.

‘Ik wilde weer iets anders maken dan wat ik de afgelopen tijd hebt gedropt en met deze track had ik meteen een goed gevoel.’, aldus Kalibiboy op de vraag hoe zij op het nummer kwamen.

‘Het is niet makkelijk om tussen het release geweld van de Nederlandse Hip Hop scene te komen, maar met deze track kwamen we in de top 10 van Fresh Flows, uiteraard hoopten we ook op een mooie plekje in Woordenschat maar dat gaan we snel waarmaken’ waarmee Kalibiboy doelt op zijn projecten en EP die hij al heeft klaarliggen.

Voor nu hoopt deze Young King dat iedereen massaal zijn nieuwste release gaat streamen en tevens roept hij iedereen op zijn sound op TikTok te gebruiken.

‘We hebben inmiddels 80+ filmpjes op onze sound op TikTok en dat is prachtig, maar we hopen dat daar nog een flink aantal bijkomen. Blijf Visa streamen en delen.

Graag wil ik ook iedereen bedanken die heeft meegeholpen aan dit project en alle fans die me supporten. Ik doe het uiteindelijk voor jullie dus dan is het mooi om te zien dat ik veel liefde krijg voor mijn tracks en inmiddels meer dan een miljoen streams heb om mijn tunes’

Justice Toch een oude bekende (bekend van zijn hits Komen & Gaan en Geen Keus) die onlangs ook al een grote banger dropte met Kilate Tesla (Niet Opzoek) helpt graag de jeugd om stappen te nemen in de scene en ziet voor Kalibiboy een mooie toekomst weg gelegd.

‘Hij is erg goed bezig en moet zo door blijven gaan. Het gaat niet altijd van een leien dakje als artiest maar deze jongen doet het uitstekend en maakt ook hele pakkende muziek, dus dat wil ik altijd wel supporten!!’

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -