-0.1 C
Amsterdam
donderdag, februari 9, 2023

KALIBIBOY D COLLABT MET JUSTICE TOCH VOOR REMIX ‘HABIBA’

- Advertisement -
- Advertisement -

Kalibiboy D heeft Justice Toch gestrikt voor de remix van de track ‘Habiba’.

Het kwam voor de jonge artiest uit Geldermalsen, die al enige tijd tracks gereleased met verschillende grote namen (o.a. Jack en Fraasie), volledig als verassing dat zijn track viraal ging op TikTok en hij daardoor ineens heel veel streams kreeg.
Zijn maandelijkse luisteraars schoten van de ene op de andere dag van 400 naar 30.000!

“Ik begreep even niet wat er gebeurde en waarom de track zoveel streams pakte, ik had de track helemaal zelf gemaakt en upgeload en had geen enkele playlist ermee gepakt, dus ik begreep er niets van.”

Uiteindelijk kwam Kalibiboy D erachter wat er was gebeurd. Er waren namelijk een aantal bekende dames die de sound hadden gebruikt waardoor de track ineens door een miljoen mensen was gehoord.

We vroegen de artiest wat zijn gevoel was nadat hij erachter kwam:
“Ik wist dat ik meteen meer moest doen met de track en heb toen meteen een aantal contacten die ik kende benaderd, gelukkig heb ik met Justice Toch een grote naam kunnen strikken voor de remix want ik weet dat deze track het echt kan doen. Gelukkig heb ik nu ook nog Brothers United Records achter me staan want ze zagen meteen potentie in mij en in de track en ik ben ervan overtuigd dat we het nu kunnen laten werken”

“Ik weet nog hoe dat ging met Round & Round van F1rstman (waar overigens ook Justice op te horen was), de eerste versie deed het super goed, maar pas bij de remix werd het een grote hit, en dat is hoe ik het nu ook wil aanpakken en hoop ik dat het lukt.
We gaan nu eerst hard werken om de track overal te pitchen en hem in alle mogelijke playlists te krijgen, en daarna kijken we wel waar het schip strandt.”

Overigens ging het voor Kalibiboy D niet van een leien dakje. Door wat onhandigheid heeft hij per ongeluk de originele track offline gehaald. Die is inmiddels weer terug maar dit heeft hem dus vele saves en luisteraars gekost, zoals hij zelf aangeeft: “Ik ben hier echt niet goed in en ben blij dat ik nu hulp krijg hierbij, ik heb heel veel vertrouwen in de remix want hij klinkt echt DIK, dus ga ‘m allemaal checken.” De track is sinds 16 september gedropt en heeft inmiddels de top 10 van La Vida Loca bereikt.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -