17.4 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

JUSTICE TOCH DROPT ‘KOMEN EN GAAN’

- Advertisement -
- Advertisement -

Samen met producer/DJ Artistic Raw hebben de 2 artiesten van Brother United Studios wederom bewezen een gouden duo te vormen. De track ‘Komen & Gaan’ vergelijkbaar met een eerdere release die het heel goed deed “Type”.

Voor de clipopnames is Justice naar Aruba gevlogen en heeft een hele mooie zon, zee, strand clip geschoten. Model Gabriella Lucia Joven, dat figureert in de clip staat bekend als de Kylie Jenner van Aruba. Ze heeft ook haar eigen cosmeticalijn en een eigen kledinglijn en is een van de grootste influencers op de ABC eilanden en tevens heeft ze ook wat invloed in Colombia.

De track gaat over dat mensen in en uit je leven gaan maar je een bepaalde persoon graag in je leven wil houden. Een verhaal over liefde en meer een track die nu op de radio kan worden gedraaid. 

JUSTICE TOCH

Justice Toch is een bekende in het vak. Met meer dan 5 miljoen streams afgelopen jaar heeft hij een Solide jaar gehad.

Hij heeft echter nog wel een weg te gaan (qua streams) om de aansluiting te maken met de echte top in Nederland en daar focussen we ons nu op.

ARTISTIC RAW

Artistic Raw is een bekende en is momenteel betrokken bij verschillende latijns talige hits van Rauw Alejandro die inmiddels al meer als 450 miljoen streams hebben gegenereerd. Het gaat hierbij om El Effecto die Artistic heeft geproduceerd.

Hij timmert hard aan de weg in Nederland en Internationaal en is het grote Brein achter Brothers United Records met de beste beats uit de scene. 

Laat in de comments weten wat je van de track vindt!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -