18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

JOSYLVIO & SEVN ALIAS DUIKEN STUDIO IN MET TRACKMASTERS

- Advertisement -
- Advertisement -

Producers Poke en Tone, die samen Trackmasters vormen, waren afgelopen week in Nederland voor ADE Beats en ze maakten van de gelegenheid gebruik om de studio in te duiken met Josylvio en Sevn Alias


WORLDWIDE HITMAKERS


Het zou kunnen dat de naam Trackmasters je niet bekend voorkomt, maar deze heren zijn verantwoordelijk voor de beats van wereldwjide hits zoals o.a. Juicy van Biggie, If I Ruled The World van Nas, I Shot Ya van LL Cool J en Jigga That N*gga van Jay-Z. De mannen hebben ook geproduceerd voor Rihanna. 


Heb jij al gestemd op jouw top 5 voor de Raptop 100? Dat kan nu via https://stem.raptop.nl/.


VICE X TRACKMASTERS


Ze vertellen in een interview met VICE hoe ze in de jaren negentig en nul de hits van deze topartiesten (Biggie, Jay-Z en Rihanna) produceerden, maar daarvoor nooit eerlijk zijn betaald, door een paar slechte deals. Hierdoor hebben ze in de laatste 15 jaar niets meer geproduceerd. 


Een Nederlandse publisher, genaamd Olga Heijns, trekt ze nu uit het slop door die slechte deals van vroeger te corrigeren. Ze proberen hun carrière weer leven in te blazen door met Europees talent samen te werken, zoals Sevn Alias en Josylvio. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd hoe deze samenwerking zal klinken. Check het interview met VICE hier: 


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nlLike het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. - Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -