17.6 C
Amsterdam
zaterdag, mei 25, 2024

JOHNNY SELLAH VERTREKT BIJ ROTTERDAM AIRLINES!

- Advertisement -
- Advertisement -

Johnny Sellah heeft maandagochtend via Instagram laten weten dat hij zijn laatste track bij Rotterdam Airlines uitbrengt en daarna officieel vertrekt.


Johnny Sellah laaste track bij Rotterdam Airlines

“Mijn laatste track bij Rotterdam Airlines is officieel een feit. Ik ben eindelijk weg daar en ga het doen doen zoals ik het wil. Ik heb jullie support meer dan ooit nodig. Mijn eerste officiële independent release komt er snel aan. We gaan dit laten lukken, zeker met jullie support.”

Johnny Sellah op Instagram

SNEAKPREVIEWS ON THE WAY

De komende periode houdt hij ons met sneakpreviews op de hoogte van de ontwikkelingen.

“Jullie verdienen dit. Nu ik eindelijk weg ben bij RA, ben ik meer gemotiveerd dan ooit. Ik heb de afgelopen weken keihard gewerkt en het resultaat volgt snel. Dank voor al jullie steun tot nu toe. Laten we het nu brengen naar waar het moet zijn. Het is eindelijk zover. #SELLAHSEASON #CITÉ”

Johnny Sellah op Instagram

VLOTTE BABBELS PODCAST

Vorig jaar in de zomer schoof Johnny Sellah aan bij de Vlotte Babbels podcast, en ze bespraken o.a. waarom hij wilde stoppen met muziek. Check de beelden hieronder:

Denk jij dat hij dit jaar gaat knallen nu hij weg is bij Rotterdam Airlines en op welke positie zal hij komen bij Raptop? Laat het ons weten in de comments!- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -