1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

JHORRMOUNTAIN’S TRACK ‘GRINDEN’ IS UIT!

- Advertisement -
- Advertisement -

Deze week was het tijd voor een nieuwe release van Jhorrmountain. Deze nieuwe track ‘Grinden’ is de eerste van een aantal singles, die allemaal gaan over Jhorrmountain’s weg naar de top. Veel mensen kennen Jhorrmountain van zijn monsterhit ‘Coño’, die ondertussen alweer een paar jaar geleden uit is gekomen. Dit nummer word over heel de wereld grijs gedraaid, vraag het gerust aan de andere kant van de oceaan, iedereen kent deze track! 

Na de nummer 31 positie te veroveren in de Raptop 100 van 2020, 100 miljoen (!) streams te behalen en een internationale featuring is het tijd om te laten zien wat Jhorrmountain nou echt kan. Er schuilt meer achter de artiest van deze gigantische clubtune. Van rappen tot zingen, hij is van alle markten thuis.

De track ‘Grinden’ gaat over hoe hard hij werkt voor dit succes, en dat hij dit ook zal blijven doen. Uiteindelijk zal de track worden opgevolgd met 2 andere nummers, die perfect aansluiten op de verhaallijn. Daarnaast komt de verhaallijn terug in de videoclips die bij de tracks horen, en zal hij je meenemen in zijn leven als artiest.

De nieuwe release ‘Grinden’ van Jhorrmountain is vanaf nu te beluisteren op alle bekende streamingsdiensten. De videoclip zal vanaf maandag online staan!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -