18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

JEBROER EN MR. POLSKA ZETTEN UNIEKE COMEBACK MET “NOG EEN BEETJE”

- Advertisement -
- Advertisement -

Jebroer en Mr. Polska veroorzaakten begin april chaos met hun unieke release ‘Kort en Klein’, maar de heren zijn nog lang niet klaar! Vrijdag brachten zij hun keiharde single ‘Nog Een Beetje’ uit, waarin weer volop gebeukt gaat worden. Vandaag is het tijd voor de videoclip en waar de mannen in de vorige clip te zien waren als medewerkers van een sloopbedrijf, zijn ze nu in actie als BOA’s die je feestje komen onderbreken. De video is gemaakt in samenwerking met Pop Up Party, het bedrijf van Sonny Lorenzo. De ex-Temptation Island deelnemer is ook kort te zien in de clip. Met deze single zetten Jebroer en Mr. Polska door met het terugbrengen van de legendarische Nouveau Riche sound. ‘Nog Een Beetje’ komt uit ROQ ‘N Rolla Music en Kill Your Darlings en is overal te streamen.

Luister naar ‘Nog Een Beetje’ via orcd.co/nogeenbeetje

Jebroer en Mr. Polska veroverden een aantal jaar geleden samen met producer Boaz van de Beatz en artiesten als Bizzey en Yellow Claw de Nederlandse hitlijsten met het Hiphopcollectief Nouveau Riche. Hieruit ontstonden hits als ‘Banaan’, ‘Soldaatje’ en ‘Allermooiste Feestje’, ieder goed voor miljoenen streams. Sindsdien hebben beide artiesten internationale successen geboekt. Zo kan Mr. Polska niet meer normaal over straat in Polen, waar hij één van de méést gestreamde artiesten is. Jebroer zijn tracks worden miljoenen keren gedraaid in onder andere Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het is daarom bijzonder dat de mannen nu in Nederland weer samen de studio in zijn gedoken. Houd hun socials in de gaten om te zien wat deze artiesten nog meer van plan zijn…

Bekijk hier de videoclip:

Jebroer

Jebroer is een multi-Platina artiest die niet alleen in Nederland, maar ook in België en Duitsland enorm succes heeft. Zijn internationale tracks zijn vooral populair bij onze oosterburen, maar ze veroveren ook Oostenrijk en Zwitserland. Met zijn nieuwste wereldwijde trilogie-album ‘Zes Sechs Six’ bereikt Jebroer ook het Engelssprekende publiek. Jebroer scoorde megahits met ‘Kind Van De Duivel’, ‘Symphony’ en ‘Mutter’, en trad op bij de meest prestigieuze muziekfestivals. Onlangs bracht hij de track ‘Party Animals’ uit met niemand minder dan Yellow Claw en de Amerikaanse rapper The Game. Met meer dan 400 miljoen streams en views en twee miljoen maandelijkse luisteraars, heeft Jebroer een internationale fanbase opgebouwd.

Mr. Polska

Op 3-jarige leeftijd emigreerde Mr. Polska (Dominik Włodzimierz Czajka) vanuit Polen naar  Utrecht om eigenhandig SIEMA toe te voegen aan het Nederlandse woordenboek. Met zijn single ‘Vinger Op De Klitter’ was Polska één van de eerste artiesten die toonaangevend was op YouTube en andere social media. Het eerste album ‘Waardevolle Gezelligheid’ bevatte met ‘Soldaatje’ met Ronnie Flex en ‘Allermooiste Feestje’ met Yellow Claw een nieuwe lading hits. In datzelfde jaar shockeerde hij opnieuw met een featuring op ‘Krokobil’, wat de doorbraak is geweest tot een nieuw geluid op de festivals en in de clubs. In 2014 kon hij shinen als kandidaat bij Expeditie Robinson, waar hij zich ontpopte tot een van de publieksfavorieten. Het jaar daarop verschijnt ‘$NOLLER’, zijn tweede album met daarop onder andere de Gouden Plaat ‘Ravotten’. Het globale en virale aura van Mr. Polska zorgde tot nu toe voor plekken in DJ sets van Diplo, Skrillex, DJ Snake en Carnage. Grote hits zoals ‘Niemand’ met Ronnie Flex (38 miljoen streams) en ‘Samen’ met Teske (11 miljoen streams) volgen. In 2018 slaat Polska een nieuwe weg in en brengt het project ‘De Sloper’ uit, dat muzikaler en persoonlijker is dan ooit tevoren. Sindsdien richt Polska zich op internationale muziek, waaronder een aantal samenwerkingen met Russian Village Boys. Met het Engelstalige ‘Move Up’ scoorde hij zelfs een hit in Azië, waar hij op het Chinese streaming platform Netease i.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -