13.6 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

DJAGA DJAGA GEEFT INTERVIEW VANUIT GEVANGENIS

- Advertisement -
- Advertisement -

Djaga Djaga (voorheen JayJay) zit momenteel een gevangenisstraf uit van 14 jaar. Dit houdt hem niet tegen om muziek te blijven maken. FunX heeft een interview met hem gehouden vanuit de gevangenis. Ze praten over zijn aankomende album, goud gaan vanuit de gevangenis en over zijn straf.


GOUDEN STATUS VANUIT DE GEVANGENISJason gaat aanstaande vrijdag zijn nieuwe album 11:55 uitbrengen. Ride Or Die  is onderdeel van dit album. Met deze track is hij de eerste rapper die vanuit de gevangenis goud gaat. Op YouTube heeft de track al meer dan 1,7 miljoen views en op Spotify al meer dan 6,7 miljoen plays. En dat vanuit de gevangenis! Beluister hier het gesprek die hij samen met Fernando heeft over de gouden status.

Bron: YouTube

HYPE RONDOM DJAGA DJAGA


JayJay geeft aan dat hij niet veel meemaakt van de hype buiten de gevangenis. De sfeer in de bajes is wel goed. Men leeft met hem mee en iedereen is blij voor hem geeft hij aan. Jason heeft ook een nummer speciaal voor mensen die in detentie zitten geschreven, titel Hoop. Veel mensen verheerlijken het leven in de gevangenis, er zit ook een andere kant aan dit verhaal. Dit legt hij uit in deze track.


SNEAK PREVIEW


Verder laat Jason een sneak preview van zijn album horen. Er zijn meerdere samenwerkingen op zijn aanstaande album. Artiesten zoals Boef, JoeyAk, Murda, Chivv en Dopebwoy zijn een aantal namen die op zijn album staan.

JayJay

JAYJAY ZIJN GEVANGENISSTRAF


Jason a.k.a Djaga Djaga a.k.a JayJay zit sinds eind 2017 vast op verdenking van betrokkenheid bij een liquidatie van Abderrahim ‘Appie’ Belhadj. Hiervoor heeft hij een gevangenisstraf van 14 jaar gekregen. Daar kwam vorig jaar nog een straf van 9 maanden bovenop wegens witwaspraktijken.

Bron: YouTube

Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -