18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

JASON DERULO DROPT NIEUWE VERSIE VAN PURI’S ‘COÑO’

- Advertisement -
- Advertisement -

Zanger Jason Derulo heeft een gloednieuwe versie uitgebracht van Coño: de hit van Puri, Adje en Jhorrmountain.


RaptopNL sprak met Puri om ze persoonlijk te feliciteren aangezien dit wederom een mijlpaal is voor Nederlands muziek en om dit wereldwijd zo op de kaart te zetten.


TIKTOK


De track was al een superhit, maar door TikTok heeft het de track afgelopen maand naar een andere dimensie gebracht. Wie op TikTok zit heeft hem misschien al voorbij horen komen: ‘Coño’ is een behoorlijk dikke hit op het social media-platform en vooral Jason Derulo is groot fan. Hij plaatste al diverse filmpjes met de originele track op zijn TikTok-kanaal. De zanger vond het nummer blijkbaar zó leuk, dat hij Coño in een nieuw jasje heeft gegoten in samenwerking met Puri en Jhorrmountain.

Puri vertelt aan RaptopNL dat hij random een DM ontving van een enthousiaste Jason Derulo met het verzoek. Puri sprak ook met FunX en gaf daar aan Fernando door: “Hij zei: ‘Bro, ik hou van je song.’ Vervolgens zei hij tijdens dat belletje ook van: ‘Luister hiernaar.’ Hij had gewoon al iets opgenomen. Dat was de eerste versie, waarna we wat aanpassingen hebben gemaakt en nu zijn we hier.”
- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -