fbpx

JARREAU VANDAL PRESENTEERT GROOTSTE UNCUT VIDEO OOIT

Vandaag een speciaal artikel over de grootste Uncut video ooit. Als muziekliefhebbers is dit een must read Jarreau Vandal presenteert samen met vocalisten/muzikanten de meest soulvolle en grootste Uncut-video tot nu toe. Namen zoals Luna Mae, Gaidaa, Robin Yerah en rapper Jay-Way en een mega lijst aan indrukwekkende andere muzikanten.THEY GOT SOULSoul, dat is hetgene wat de nieuwe generatie Nederlandse vocalisten, artiesten, producers en DJ’s gemeen hebben.

De komende maanden kijkt de Amsterdamse producer en DJ Jarreau Vandal samen met Red Bull Music naar het verleden, toekomst én de invloed van soul op de hedendaagse popmuziek.RED BULL UNCUT SESSIONSRed Bull Music daagde de Amsterdamse producer/DJ uit om een future of soul line-up samen te stellen. Dit in teken van de Red Bull Uncut sessions. Hier liet hij geen gras over groeien en dit resulteerde in een hele dikke soul cypher.

Bron:YouTube


MAAK KENNIS MET…Gaidaa (projecten met o.a. Full Crate)

JARREAU VANDAL
GAIDAA


Luna Mae (back-up vocals voor o.a. Waylon, Glennis Grace en Typhoon)

JARREAU VANDAL
LUNA MAE


Robin Yerah (zingt, drumt en speelt gitaar)

JARREAU VANDAL
ROBIN YERAH


Jay-Way (opkomend rap talent)

JARREAU VANDAL
Jay Way


Jarreau hoopt door middel van deze talenten dat mensen beseffen dat we in Nederland getalenteerd vocaal soultalent hebben. Het dak van de Red Bull Music Studios in Amsterdam vloog de pan uit; Jarreau heeft met 4 muzikanten en de 4 vocalisten de grootste Uncut tot nu toe neergezet.HOLLAND’S GOT SOULJarreau cureerde eerder al Cero Ismael voor de Uncut-sessies en nu dus ook deze groep artiesten en muzikanten. In de serie ‘Red Bull Music – Uncut’ werken artiesten aan een speciale live-versie van een nummer, die ze vervolgens in één take opnemen. Tijdens dit proces horen we nieuwe dingen in een nummer en zien we de manier waarop artiesten een nummer opbouwen. Na artiesten als Mr. Probz, Yung Nnelg, Bokoesam en Full Crate is deze cypher de nieuwste editie in de lijst met Uncut-sessies.Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!Geen reactie's

Geef een reactie