3.8 C
Amsterdam
vrijdag, januari 27, 2023

JANICE FIERCE EN RASTA G RELEASEN NIEUWSTE SINGLE ‘CLOSER’

- Advertisement -
- Advertisement -

De Zoetermeerse Janice Fierce heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Dit keer is ze terug in samenwerking met niemand minder dan Deposic artiest Rasta G uit Almere. De track closer is een sexy dancehall sound die perfect past bij de zomerse vibes die eraan beginnen te komen. Samen zoeken ze het randje op met een ondeugende lyrics waarin ze ook hun Surinaamse roots laten terugkomen. Closer heeft de perfecte sound voor elk moment en zal je garanderen van een geslaagde bedroom party!

Beluister ‘Closer’ hier via Spotify:

Janice Fierce is een independent artist, afkomstig uit Zoetermeer. Sinds 2020 is Janice gestart met het releasen van muziek. Ze heeft al meerdere samenwerkingen op haar naam staan met artiesten zoals Jayh, Lauwtje, Dreyh, Zeroseptdeux, Issairo en nu ook Rasta G. Wat haar onderscheid van de rest is dat alle producties zelf zijn opgenomen in haar eigen studio. Naast dat ze singer en songwriter is, is Janice ook actief in haar ontwikkeling omtrent het maken van beats, filmen en editen van videoclips en het maken van artwork voor haarzelf en andere artiesten. 

Janice is niet alleen muzikaal, maar heeft ook een passie voor het maatschappelijk werk. Zo is ze bijna afgestudeerd voor de opleiding Social Work en werkzaam bij Stichting Perspektief. Dit is een organisatie die zich inzet in de aanpak van huiselijk geweld. Haar droom is om muziek en maatschappelijk werk met elkaar te kunnen combineren.

Wat vind jij van de track? Laat het weten in de comments. 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -