16.9 C
Amsterdam
zondag, oktober 1, 2023

JAIMIE VAES EN LIL KLEINE VERLOOFD!

- Advertisement -
- Advertisement -

He did it! Lil’ Kleine heeft zijn liefde Jaimie Vaes ten huwelijk gevraagd! Tijdens hun vakantie in Ibiza is de rapper op de knieën gegaan.

Jaimie Vaes

Jaimie Vaes: ‘YES FUCKING YES’


Jaimie vierde haar verjaardag in Ibiza samen met Lil’ Kleine en vrienden, toen de romantische rapper de magische vraag stelde. Volmondig reageerde Jaimie ‘YES FUCKING YES’! Ze werd niet alleen verwend met een groot feest en een verlovingsring, maar kreeg voor haar verjaardag ook een gouden Rolex! De 2 ‘lovebirds’ zijn sinds begin vorig jaar samen. Daarvoor had de rapper een relatie met vlogster Monica Geuze.

View this post on Instagram

SHE SAID YES! 💙💎💍

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine) on


Behalve dat Jaimie de toekomstige vrouw van de nummer 1 rap act uit de Raptop (2018) lijst is, weten velen vrij weinig over de schoonheid.


View this post on Instagram

T H E R E A S O N.

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine) on


Fashion model


Lil Kleine legde zijn eerste contact met haar toen de rapper nog in de armen van vlogster Monica Geuze lag. Sinds 2017 zijn ze officieel een koppel. Velen denken dat Jaimie een professioneel fotomodel is, maar dit is niet waar. Lil Kleine gaf echter ooit wel aan bij Radio 538 dat het de mooiste vrouw ter wereld is. In datzelfde interview geeft Kleine aan dat Vaes lang heeft gewerkt op het gebied van styling, maar dat ze inmiddels voor de rapper aan de slag is. Ze heeft de styling van mijn hele tour gedaan.


Mode stylist


Ook zijn we bezig met kledinglijnen, daar werkt ze aan mee. Wij zijn er van overtuigd dat zij een grote rol heeft gespeeld in de nieuwe kledinglijn van haar toekomstige man Jorik. Zonder haar zou dat allemaal niet mogelijk zijn!’, aldus Jorik. De inmiddels 28-jarige Jaimie studeerde Fashion Styling and Design aan Artemis Styling Academy te Amsterdam. Haar Facebookprofiel verklapt dat zij in het verleden ook voor Bizzey heeft werkt. De uit Den Haag afkomstige Vaes woont tegenwoordig op party eiland Ibiza.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -

1 REACTIE