2.5 C
Amsterdam
woensdag, december 6, 2023

JACK SHIRAK WINNAAR MTV BEST DUTCH ACT

- Advertisement -
- Advertisement -

Jack Shirak wint MTV EMA Award tijdens een pre-party in het Sieraad in Amsterdam West. Hier werden de winnaars bekend gemaakt van de MTV EMA.

jack shirak winnaar mtv dutch act

Jack Shirak Best Dutch Act


Shirak is de gelukkige winnaar in de categorie ‘Best Dutch Act’. Hij moest het opnemen tegen Bizzey, Maan, Naaz en Ronnie Flex voor een kans op de MTV EMA award. Nu maakt $hirak kans in de categorie ‘Best Worldwide act te winnen. Aanstaande zondag wordt deze uitgereikt tijdens de internationale ceremonie in Bilbao.


Best of NL


De producer Jack $hirak won de MTV EMA award in de Nederlandse publieke categorie. Hij volgt hiermee grote namen op. Lil Kleine en Broederliefde gingen hem in de afgelopen twee jaar voor.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -

1 REACTIE

  1. […] Afgelopen week won $hirak de MTV EMA voor Best Dutch Award. Tijdens de pre-party hij nam het op tegen Bizzey, Naaz, Maan en Ronnie Flex. Doordat hij als winnaar uit de koker kwam mocht hij aanwezig zijn bij de MTV EMA Awards in Bilbao en mocht hij strijden voor de MTV EMA Best Worldwide Act en deze won hij ook. Vorig jaar was het niemand minder dan Lil’ Kleine die de award mee naar huis nam. Jack $hirak is een waardige opvolger. […]