1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

JACIN TRILL DROPT FLEXIN WIH AMY

- Advertisement -
- Advertisement -

Afgelopen vrijdag heeft happytrillboy a.k.a. Jacin Trill zijn nieuwste single ‘Flexin wih Amy’ gedropt. Voor deze track is hij de samenwerking aangegaan met AMY MIYÚ. Vorige week releasde ze haar track ‘Yea 2x’ samen met FINESSELANDE. 


JACIN TRILL FLEXIN WIH AMY


#BringOldJacinBack! Jacin Trill zorgde voor een schok toen hij zijn Instagram leeg achterliet en in ‘album modus’ was. Nu is hij terug en heeft de perfecte partner in crime gevonden voor een keiharde comeback in AMY MIYÚ met de nieuwe track ‘Flexen wih Amy’. Pak je double cup en vaar mee over de wavy verses van AMY MIYÚ en Jacin Trill in deze summer anthem!


AMY MIYÚ staat te springen om nieuwe release ‘Trampoline’ 


In de nieuwe samenwerking met de Australische DJ Will K wijst AMY MIYÚ weer (terecht) op haar plek om mensen aan het bouncen te krijgen. Niet alleen de artiesten op ‘Trampoline’ hebben deze mening, want ook grootheden als Hardwell, Oliver Heldens, Afrojack, Dannic en Lucas & Steve staan te springen voor de release en hebben de track al gedraaid in hun radioshows. Dus zorg dat je deze club banger toevoegt aan je hype-playlist, want het zorgt voor de juiste energie om een heel festivalseizoen wakker te blijven.


Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -