1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

INTERVIEW MET NINO TIJDENS #GLA2019

- Advertisement -
- Advertisement -

Tijdens de Golden Lemon Awards hebben wij een interview gehouden met niemand minder dan Nino. Hij zit al bijna 13 jaar in de game en bracht verschillende projecten uit als “Stilte voor de Storm”, “Stille Wateren Diepe Gronden en “Planeet Namek”. Het mooiste aan dit verhaal is dat hij het grootste deel van zijn muziek in eigen beheer heeft uitgebracht.Zoals Nino in het onderstaande interview ook aangeeft is hij de laatste tijd stil geweest. Daar komt in 2020 verandering in. Onlangs heeft hij een deal afgesloten met Sony Music Entertainment en is hij bezig met zijn comeback. Zo geeft het interview aan hoe zijn album, die hij in 2020 gaat uitbrengen, gaat heten. Verder geeft Nino zijn persoonlijke top 5 van artiesten die het goed hebben gedaan in 2019. 

Nino

INTERVIEW NINO X GLA2019Legend Appreciation Award 2019


Verder mocht hij tijdens de eerste editie van de Golden Lemon Awards de “Legend Appreciation” in ontvangst nemen. Deze award werd door uitgereikt door Mahi Khalesi, AR Manager bij Sony Music Entertainment. 


SUPRISE ACT NINO!


Nino had tijdens de awards ook nog een verrassing in petto voor iedereen. Na de uitreiking wilde hij het publiek even verwennen en zijn nieuwste track laten horen. Deze track komt eind januari uit en is het begin van de comeback van Nino!

Nino
© Piroe Photography

Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar ak@raptop.nl


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -