1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

TOPCON 2023: EXCLUSIEF INTERVIEW MET JIGGY DJÉ

- Advertisement -
- Advertisement -

Raptop was bij de eerste editie van TopCon @ Amsterdam Dance Event (ADE) en we spraken met de big man himself – Jiggy Djé. Als directeur van Top Notch en Noah’s Ark heeft hij natuurlijk veel meegemaakt met (beginnende) artiesten. TopCon is dan ook een logische volgende stap om talenten op weg te helpen en te inspireren. In samenwerking met Amsterdam Dance Event heeft Jiggy Djé en zijn team bij Top Notch/Noah’s Ark de eerste editie weten te realiseren.

En het was een succes! Op zaterdag 21 oktober konden ADE Lab en Pro Pass houders langskomen bij TopCon in Amsterdam. Het event was volledig uitverkocht. Het publiek bestond uit zowel jong getalenteerden als muziekprofessionals in spé. Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat je hebt gemist, check dan onze report van die dag.

“iedereen kan een superster zijn”

– Jiggy Djé

Jiggy Djé geeft onder andere antwoord op vragen zoals wat hem het meest trots maakt, hoe de rol van een label is veranderd in het afgelopen decennium, en het antwoord op de billion dollar question: wat zoekt hij in een artiest voordat hij besluit iemand te tekenen bij Top Notch/Noah’s Ark? Check zijn antwoord en meer in het volledige interview hieronder!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -