I Am Aisha maakt boss move met ‘Lowkey’ (ft. King Promise)


There she glows again! I Am Aisha maakt geen grappen. De ‘Zulke Dingen Doe Je’-zangeres/rapper dropt gewoon een sterke tune met afro vibes in een collab met King Promise – jawel!


Internationale carrière ..?


Deze boss move is voor I Am Aisha de eerste stap richting een internationale carrière en als we afgaan op ‘Lowkey’ (prod. By Drummakid) belooft dat alleen maar heel veel vuur in de toekomst. King Promise kennen we natuurlijk van hits als ‘Sisa’ en ‘Commando’, tracks die gezamenlijk goed zijn voor bijna twee miljoen streams op YouTube. De collab van de twee artiesten is zoals verwacht dan ook pure magic. ‘Lowkey’ heeft een mellow sound met een vlijmscherp afro-randje en brengt daarmee die zoete summer vibes alvast bij ons thuis. De videoclip is geheel in het zwart-wit, lekker clean en classy. I Am Aisha is ready voor haar internationale primeur, let’s get it!


I Am Aisha x King Promise – Lowkey (Official Music Video) prod. DrummakidBen jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar [email protected]


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie