fbpx

I AM AISHA DROPT DE TRACK CHOP MONEY

Vandaag heeft I Am Aisha haar track ‘Chop Money’ gedropt. Ze laat dit via Instagram weten en de de videoclip staat ook online.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

CHOP MONEY ONLINE NOW LINK IN BIO‼️💰 @kimkeizer @teshura_styling @kidlikedrumma @gniproductions @avalonmusicnl @layedbydai @loveforhairextensions

Een bericht gedeeld door I AM AISHA® (@iamaishabetch) op

Busy Little Bee Aisha

Deze alleskunner heeft in de afgelopen maanden niet stil gezeten. Ze was onder andere te horen op de track ‘Hey’ van Quessswho, onderdeel van haar EP 11. In maart van dit jaar dropte Aisha de track ‘Bewijzen’ samen met DJ DYLVN en samen met Stepherd deed de haar ding op de track ‘Secure the Bag’.

Televisie ster

I Am Aisha heeft niet alleen muziek gemaakt in het afgelopen jaar. Zoals vele al weten was ze natuurlijk ook te zien in Expeditie Robinson. Samen met Josylvio en Famke Louise was zij de derde Raptopper in Expeditie Robinson. Ze verliet het eiland na een knallende ruzie met Corry Konings.

i am aisha

I Am Aisha – Chop Money

Nu is ze weer helemaal back en dropt ze de track ‘Chop Money’. Het is haar eerste single na haar EP ‘Wha Gwaan’. Op de track is de samenwerking aangegaan met producer Drummakid. Check de videoclip hieronder.

Wat vinden jullie van dit artikel? Check hier voor meer nieuws. Check onze stempagina en stem hier op je favoriete rap/rap act van Nederland.

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie