17.4 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

HuizBaaz brengt eerste single van nieuwe EP uit

- Advertisement -
- Advertisement -

Zoetermeerse rapper HuizBaaz brengt de eerste single uit van zijn aankomende EP ‘Laatste sprint’. De track genaamd ‘Purple Rain’, geproduceerd door DarteBeats, is nu op alle platformen te beluisteren.

HuizBaaz is van Antilliaanse afkomst en is geboren in Den Haag. De naam ‘HuizBaaz’ kreeg hij van zijn oom. Tijdens visite werd hij zo genoemd vanwege zijn dominante houding. HuizBaaz groeide op in Zoetermeer, waar hij door zijn oudere broers in aanraking kwam met hiphop muziek uit de jaren ’90. Zijn eerste lyrics werden dus ook in het Engels geschreven en dit is nu nog duidelijk te horen in zijn Nederlandse raps. HuizBaaz is op verschillende platformen verschenen zoals 101Barz en Funx. Ondanks vele jaren actief te zijn geweest, gaat de rapper zijn officiële debuut maken met de EP genaamd ‘De laatste sprint’.

De track ‘Purple Rain’ schets het scenario van een man die verliefd wordt op een dame en alles uit de kast haalt om haar voor zich te winnen. De track is vanaf nu overal te streamen op alle platformen en te zien op Youtube.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -