10.7 C
Amsterdam
dinsdag, mei 30, 2023

HOOFDREDACTEUR LINDA. REAGEERT OP FRENNA

- Advertisement -
- Advertisement -

De nummer 2 uit de Raptop100 lijst van 2020Frenna heeft onlangs samen met presentatrice Gwen van Poorten een fotoshoot en een dubbelinterview gedaan voor het LINDA.meiden magazine. Normaal gesproken staan deze twee personen dan ook op de cover, maar bij de editie met Frenna en Gwen is dit niet het geval, want Frenna kwam er na publicatie achter dat alleen Gwen op de cover staat.

Frenna heeft zijn gevoelens en gedachten hierover direct laten weten via Instagram, want hij vindt dit nogal opvallend. “Alle duo-interviews leverden covers op van de twee personen behalve bij Dio, Bilal en mij.”, laat de voorman van 777 weten. “Ben klaar hiermee”, sluit hij af.

Check hieronder de volledige story van Frenna, gepost door het platenlabel Topnotch.

Vele fans begonnen onder de posts hierover te reageren of Linda hiervoor een verklaring heeft. Karin Swerink , de hoofdredacteur van LINDA., reageert hierop en ging in gesprek met Fernando van FunX. “Het thema was #ikgaoffline en Gwen van Poorten is daar ervaringsdeskundige in. Het was van tevoren al bepaald dat we haar alleen op de cover zouden plaatsen, maar dit is niet helemaal goed gecommuniceerd naar Frenna”, aldus Karin Swerink.

“We zijn juist zo goed bezig, dit is gewoon heel erg vervelend. We willen niemand kwetsen, het is echt een fout in de communicatie geweest. Maar het heeft onze ogen wel geopend om het nog bewuster te benoemen. Wij moeten inclusief zijn, ik wil niet anders.” geeft de hoofdredacteur van Linda. magazine aan in gesprek met de radio-DJ van FunX, Fernando Halman.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -