20.8 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

HIT IT VERLAAGT MINIMUMLEEFTIJD NAAR 12+ EN VOEGT ROMY MONTEIRO, GERARD EKDOM EN ELIZE TOE AAN LINE-UP

- Advertisement -
- Advertisement -

Dit werd bekendgemaakt tijdens een persconferentie in hotel The James over het unieke event dat op 29 oktober in Rotterdam Ahoy plaatsvindt. Verhoeven liet tijdens de persconferentie een aantal van zijn, onder jongeren enorm populaire, online vrienden Kalvijn, Summer de Snoo, Enzo Knol en Touzani bekendmaken dat de minimumleeftijd is verlaagd naar 12+. Hierdoor kunnen jongeren voor de eerste keer een gevecht van Rico bijwonen. Daarnaast kondigde creative director Timor Steffens aan dat Romy Monteiro samen met Rico Greene deel zal uitmaken van de halftime show die speciaal voor HIT IT door Steffens in elkaar is gezet. Ook werd bekendgemaakt dat Gerard Ekdom de rol van Ring Speaker op zich neemt, én zangeres en presentatrice Elise van der Horst (EliZe) samen met Jandino Asporaat de presentatie zal verzorgen.

“De afgelopen maanden kregen we heel veel verzoeken van ouders én jongeren zelf of zij het event konden bijwonen. Na overleg met alle betrokkenen zijn we tot de conclusie gekomen dat dit eigenlijk ook gewoon moest gaan gebeuren. Mijn fanbase bestaat uit veel jongeren, Hesdy werkt met jongeren en al de artiesten die optreden hebben ook heel veel jonge fans, dus hebben we de knoop doorgehakt en hopen we daarmee heel veel jongeren blij te maken,” aldus Rico Verhoeven.

Bij alle gevechten van de avond is er natuurlijk een Ring Speaker nodig. Bij HIT IT is er gekozen voor een creatieve, maar toch wel logische invulling met radio icoon Gerard Ekdom. Met zijn herkenbare diepe stem en dertig jaar radio-ervaring op zak lijkt niemand meer geschikt voor deze rol dan Ekdom.

De middag werd afgesloten met twee staredowns tussen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges én Denise Kielholtz en Lorena Klijn. Wat vandaag wel duidelijk werd is dat de twee professionele kickboks partijen op het scherpst van de snede zullen verlopen. “Dit is mijn laatste gevecht en ik ga all in. Ik hoef niet bezig te zijn met winnen of verliezen. Rico gaat ‘m niet cadeau krijgen,” aldus Hesdy Gerges. Tijdens de staredown tussen Lorena en wereldkampioene Denise werd het ineens muisstil en was de spanning tussen beiden goed te voelen.

Over HIT IT

Zaterdag 29 oktober wordt de eerste editie van HIT IT gehouden in Rotterdam Ahoy. Dit gloednieuwe sport- en entertainment evenement is een unieke mix van muziekoptredens, dansshows, boks- en kickboks wedstrijden én een celebrity gevecht. Een van de hoogtepunten van de avond is het main event tussen GLORY Zwaargewicht Wereldkampioen Rico Verhoeven en voormalig It’s Showtime wereldkampioen Hesdy Gerges die elkaar in de ring zullen ontmoeten. Gerges heeft aangekondigd zijn professionele carrière van ruim 20 jaar definitief af te sluiten met dit gevecht tegen Verhoeven.

Diverse artiesten zoals Eurovisie Songfestival runner-up Sam Ryder (UK), Kris Kross Amsterdam en Emma Heesters verzorgen muziekoptredens, aangevuld met spectaculair entertainment door Romy Monteiro en Rico Greene. Dit doen zij onder creatieve leiding van choreograaf en creative director Timor Steffens. Daarnaast worden bezoekers vermaakt met kiss-cams, Ring Speaker Gerard Ekdom en maken zij met hun toegangsticket gedurende gehele avond kans op bijzondere prijzen die worden verloot onder het publiek. De avond wordt compleet gemaakt door de presentatie van comedian Jandino Asporaat en zangeres Elize. Kortom, een avondvullend programma bomvol sensationeel sport en entertainment.

Praktische informatie

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €59,50 (12+). Verdere informatie over het evenement en tickets: www.hititshow.com.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -