17.8 C
Amsterdam
zondag, oktober 1, 2023

HET ONTSTAAN VAN MANAGEMENTBUREAU SPEC.

- Advertisement -
- Advertisement -

Het managementbureau van vele grootheden binnen de Nederlandse rapscene; SPEC. Velen denken dat Ali B het bedrijf heeft opgericht en ook het brein achter SPEC is, maar is dat wel zo?

Nee, dat is niet zo. SPEC. is in 2000 opgericht door Breghje Kommers. Eerst opereerde het bedrijf als evenementenbureau en organiseerde hiphop-feesten en festivals. Na enige tijd werd duidelijk dat de geboekte artiesten behoefte hadden aan professionele begeleiding en ontwikkelde het bedrijf zich meer en meer als managementkantoor. Ali B werd op deze manier getekend en werd na enige tijd ook partner in de onderneming.


Uitbreiding

Momenteel is de holdingmaatschappij van SPEC. uitgegroeid tot een multidisciplinaire onderneming. Naast artiestenmanagement is er een label in samenwerking met Warner Music Benelux, genaamd TRIFECTA en ook een boekingskantoor in samenwerking met MOJO, genaamd WOLF. Het complete roster bestaat niet alleen uit rappers, maar ook uit zangers, YouTubers, singers-songwriters, producers en theatermakers. Met grote namen als Boef, Ronnie Flex, Ali B, Famke Louise, Bokoesam, Jack $hirak, Monica Geuze, StukTV, Soufiane Eddyani, Keizer, Mula B, Supergaande, Jiri11, Leafs en Najib Amhali is SPEC. te beschouwen als 1 van de grootste in de scene.

Het bedrijf wordt geleid door het driemanschap Breghje Kommers, Frank Barendse en Stanley Bish. Breghje is tevens de echtgenote van Ali B.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -