fbpx

HELLA CASH OVER DE ‘6 FIGURES’ OP YOUTUBE

Dat Josylvio lekker gaat als solo artiest wisten we al, maar zijn platenlabel ‘Hella Cash’ gaat gepaard met het succes.

In 2015 bracht Josylvio de single L7nesh uit samen met Sevn Alias, wat erg goed ging en leidde naar een album samen met hiphopproducent Esko; Ma3seb (2016). Het album bereikte nummer 5 van de Album Top 100 en leverde een nominatie voor een Edision op. Sindsdien gaat het alleen maar exponentieel met de rapper uit Naarden. In 2017 volgde hij het eerste album direct op met een tweede album, genaamd ‘2 Gezichten’. Begin 2018 bracht hij zijn 3e solo album uit ‘Hella Cash’, die de FunX Music Awards heeft gewonnen als het beste album van 2018.

Bron: YouTube

 

Muziekimperium groeit

Momenteel is de rapper naast zijn solocarrière als rapper erg bezig met het bouwen van een muziekimperium door andere talenten ook een platvorm aan te bieden. Vandaar dat hij zijn platenlabel is begonnen, die tevens ‘Hella Cash’ heet. Hier is hij niet alleen specifiek op zoek naar rappers, maar wil hij ook graag een platvorm bieden voor muziekproducers. Op dit moment is hij zelf de grootste trekpleister van het label, maar wordt ‘Hella Cash’ steeds interessanter voor talenten.

Social media blijft ook groeien

Deze week heeft het YouTube-kanaal van ‘Hella Cash’ meer dan 100.000 abonnees en tikt het Instagram account van ‘Hella Cash Gang’ bijna 50.000 volgers aan. Josylvio is er blij mee en liet dat weten via Instagram:

MOTIOOOOOOOON 😏. Love you all, maar dat wisten jullie al. ❤️

Een bericht gedeeld door Josylvio (@josylvio) op

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie