18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

HELLA CASH DROPT GRUWELIJK 101BARZ

- Advertisement -
- Advertisement -

Begin dit jaar gaf Josylvio al aan dat hij zijn eigen label “Hella Cash” ging beginnen. Nu een aantal maanden verder is de eerste officiële release bijna een feit.

Hella cash 101Barz

KA & ASHAFAR! HELLA CASH x 101Barz


Op deze 101Barz laat Josylvio zich weer eens van zijn sterkste kant zien. In de sessie is ook Hella Cash artiest Moeman te horen. De sessie duurt 11 minuten en zit vol met heel veel vuur. Het is ook de eerste keer dat men kennis maakt met KA. De rapper klinkt veelbelovend en als we Joost moeten geloven kunnen alle andere rappers met pensioen gaan.


Hella Cash GANG!


Dit is wat Josylvio zegt op Instagram “Bij deze zeg ik het officieel jullie wisten al van me broertje @moeman dat die natuurlijk hella cash is maar bij deze laat ik voor de eerste keer een nieuwe gezicht los op de industrie genaamd @ka.nl1 en ik zeg jullie eerlijk ik heb medelijden met die rappertjes we zijn pas net begonnen ? #HCG ?. Go get them tiger ? @ka.nl1 ? #Chronic”.


Hoort Hella Cash in jouw Raptop 10? Laat het weten in de comments. Wat vinden jullie van deze Hella Cash sessie bij 101Barz?

Stem hier op je favoriete rap act voor de Golden Lemon Awards

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -

1 REACTIE