17.4 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

HARRIE SNIJDERS DROPT EERSTE TRACK MET EIGEN VOCALS: “RECHTER HANDJE”

- Advertisement -
- Advertisement -

TV-persoonlijkheid en entertainer Harrie Snijders brengt samen met niemand minder dan Jebroer, Afro Bros, Revie en Dylan Dos Santos zijn nieuwe track ‘Rechter Handje’ uit. In deze party knaller is de DJ voor het eerst vocaal te horen. De track is gebaseerd op een populaire challenge waarbij degene die een drankje in zijn rechterhand houdt, verplicht is om deze in een teug leeg te drinken (“atten”). Snel ging deze challenge viraal en hetzelfde hopen de artiesten voor de nieuwe track. ‘Rechter Handje‘ is vanaf vandaag op alle bekende streaming platformen beschikbaar.

Het idee voor de track ontstond niet, zoals gebruikelijk, in een studiosessie, maar twee jaar geleden tijdens een zomertour in Chersonissos. Een simpel idee groeide uit tot een virale actie en zo ontstond de basis voor deze track. De aanstekelijke beat is gecreëerd door producer Sandersville en het duo Afro Bros die hun eigen magie aan de track toevoegden. Naast de premiére van de stem van Harrie Snijders zorgen de vocals van multi-platinum artiest Jebroer en rapper Revie (bekend van de rapgroep FMG) voor de perfecte song om op los te kunnen gaan. Een ding is zeker: wie tijdens het volgende feestje niet op zijn ‘rechter handje’ let, moet drinken.

Over Harrie Snijders

In 2019 werd de Brabander bekend door zijn intreden als EX in de MTV–serie ‘Ex on The Beach: Double Dutch’ en was al snel een van de smaakmakers van het seizoen. In hetzelfde jaar nam hij deel in het ‘EOTB DD AllStar-seizoen’ als original. In 2022 is hij weer terug in seizoen 8 van ‘Ex on The Beach: Double Dutch’. De geboren entertainer wist in 2019 meer dan 100 clubs en festivals in Nederland en België op zijn kop te zetten. In 2022 is deze hoeveelheid shows nog meer gegroeid, en bestond alleen zijn zomertour al uit meer dan 50 shows in 7 verschillende landen. Na zijn eigen reality serie op tv-zender Spike kreeg Harrie zijn eigen programma op TLC en Discovery+. In zijn nieuwste programma ‘Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw’ en in ‘Harrie: van het kamp naar de ring’ volgen we Harrie’s leven als succesvolle DJ en op zoek naar de liefde.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -