1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

GOLDEN LEMON AWARDS 2021 IN VILLA THALIA GECANCELD VANWEGE CORONA

- Advertisement -
- Advertisement -

Vanwege de COVID-19 overheidsmaatregelen heeft organisator RaptopNL de Golden Lemon Awards (#GLA21), die aanstaande woensdag 15 december zou plaatsvinden in Villa Thalia Rotterdam, moeten afblazen.

Met meer dan 19.000 stemmen en de verwachting van een bomvolle Villa Thalia vol met top 100 artiesten, BN’ers in spectaculaire outfits, veelbelovende optredens en mooie uitreikingen, zou  #GLA21 een magische avond worden. Helaas zat er niets anders op dan het cancelen van de show na de laatste persconferentie. RaptopNL heeft daarna alles uit de kast getrokken om de awards digitaal te laten plaatsvinden, net zoals vorig jaar, maar dit was helaas niet mogelijk in verband met een te korte tijdsbestek.

Wat nu?:
De Raptop 100 lijst, Raptop’s nummer 1 act 2021, winnaar Raptop’s Talent Award 2021 en de winnaar van de Legend Appreciation Award 2021 zullen online bekend worden gemaakt! Houd www.raptop.nl in de gaten voor de exacte datum en tijdstip!
Uiteraard wordt dit op een bijzondere manier gedaan. ‘Don’t sleep on this’!

Kaartkopers:
Voor iedereen die een kaartje had gekocht voor #GLA21, krijgt automatisch het bedrag geretourneerd op zijn/haar bankrekening. Tot #GLA22! 

#GLA22:
Wees niet getreurd, want in 2022 zorgt RaptopNL ervoor dat er niets vergeten wordt in Villa Thalia. De optredens, de fashion red-carpet met BN’ers, de stand-up comedian show(s), de taco’s van Taco Mundo, de drankjes van Jarritos, de kans voor muzikanten om bij ICDistributie aan te sluiten en nog veel meer.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -