12.1 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

#GLA20: VANAF VANDAAG ZIJN DE STEMBUSSEN WEER GEOPEND!

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag om 12:00 uur is het weer zover en zijn de stembussen voor de Golden Lemon Awards 2020 weer geopend! Vanaf 12:00 uur kan die via deze link stemmen op jouw top 5 rap acts van 2020. 


RAPTOPNL


RaptopNL zorgt ervoor dat Nederlandse rap acts de erkenning krijgen die ze verdienen. Men kan elk jaar stemmen op zijn/haar top 5 beste rap acts van Nederland. Aan het einde van het jaar wordt de lijst met de top 100 beste rap acts van Nederland gepresenteerd tijdens de Golden Lemon Awards. De awardshow zal begin december plaatsvinden. Binnenkort wordt de exacte datum bekend gemaakt, dus houd onze website in de gaten!


STEMBUSSEN ZIJN NU GEOPEND! #GLA20


Zonder de fans was het niet mogelijk geweest om deze Nederlandse rapgame zo groot te maken dan dat het nu is. Daarom telt jouw stem het zwaarste mee, maar liefst voor 30%. Je stemt op jouw top 5 namen. De punten verdeling ziet er als volgt uit: De artiest die je op plek 1 zet krijgt 5 punten, de artiest die je op plek 2 zet krijgt 4 punten en ga zo maar door. 

De stembussen zijn geopend tot en met maandag 9 november, dus er is genoeg tijd om jouw top 5 samen te stellen en daarop te stemmen. De volgende stap in het proces in de totstandkoming van de Raptop100 zijn de statistieken. Denk hierbij aan de streams, hoe lang een artiest in de charts staan, prijzen die gewonnen en andere mijlpalen die het afgelopen jaar zijn behaald. Als je de stemmen en de statistieken bij elkaar haalt kom je uiteindelijk uit op een top 100 artiesten. Vervolgens gaat een vakjury deze 100 artiesten beoordelen op onder andere de volgende punten: tekst, flow, ademhaling, delivery, marketing en branding, consistentie, etc. De vakjury bestaat dit jaar uit onder meer Tim Beumers, Deejay Abstract, U-Niq, Yuki Christus, Rocks (THC) en nog veel meer. De volledige jury wordt begin oktober bekend gemaakt!


Tijdens de Golden Lemon Awards 2020 wordt de volledige top 100 lijst bekend gemaakt. Vorig jaar was niemand minder dan Josylvio de nummer één rap act. Wie denken jullie wie dit jaar met de award er vandoor gaat? Stem via deze link op jouw top 5 rap acts van 2020!

JOSYLVIO GLA2019 WINNAAR

Wie denken jullie wie dit jaar met de award er vandoor gaat? Stem via deze link op jouw top 5 rap acts van 2020!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -