1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

GISTERENAVOND DE GALAPREMIERE VAN DE FILM ‘SURINAME’

- Advertisement -
- Advertisement -

Pathé Thuis en Studio Vizaviz organiseerde gisterenavond de besloten galapremière van de nieuwe bioscoopfilm Suriname in Pathé Tuschinski te Amsterdam.  Dit is tevens de allereerste Pathé Thuis Original film. Met Rodney Lam, Liza Sips en Fajah Lourens en Raptop’s nummer 1 rap act Josylvio in de hoofdrollen, is Suriname een spannend en indrukwekkend misdaaddrama. De film is vanaf 20 februari te zien bij Pathé!DE FILM “SURINAME”


Uiteraard was team Raptop erbij om te kijken hoe de cast alles heeft ervaren in de aanloop naar dit moment toe. De reactie in de zaal waren positief. Veel spanning en actie, maar ook waren er zeker weten een aantal lachmomenten. Het verhaal speelt zich af rondom Winston Righter (Rodney Lam), een man met een duister verleden. Righter heeft zich van succesvol zakenman opgewerkt tot minister in Suriname. Maar zijn ambities en honger naar macht lijken niet te stillen en tegelijkertijd probeert hij zijn vervreemde vrouw (Liza Sips), waarmee hij een dochter en een zoon heeft, te bewijzen dat hij veranderd is. Wanneer Winston Righter besluit zich verkiesbaar te stellen voor het presidentschap in Suriname, wordt hij geconfronteerd met zijn criminele verleden. Een schaakspel breekt los als hij de strijd aangaat met justitie én de onderwereld. Suriname is een meeslepend verhaal over de gevolgen van machtsblokken, corruptie en grote ego’s.


BEKENDE GEZICHTEN


Een heleboel rappers, sterren, acteurs en influencers waren erbij op deze prachtige avond. Uiteraard Josylvio en Fernando Halman, maar ook onder andere Roué Verveer, Remy Bonjasky, Dopebwoy, Zoë Livay, Glennis Grace, en ValsBezig. Uiteraard heeft Raptop’s interviewster/host Sarah Dajanti een gesprek gevoerd met iedereen om te kijken wat zij van de film vinden en uiteraard hoe onze nummer 1 rap act van het land, Josylvio, het heeft gedaan in de film. De interviews zijn vanaf volgend week te bekijken op de website. ‘Don’t sleep on this’!

JOSYLVIO NEEMT DE GOLDEN LEMON AWARD IN ONTVANGST


Josylvio, die de winnaar van de Golden Lemon Award 2019 is geworden, kon er tijdens de awardshow en uitreiking niet bij zijn omdat hij ruim 7.000 kilometer verder was in Suriname. Toch heeft de organisatie van Raptop de award enigszins naar ‘Suriname’ weten te brengen en hem weten te verrassen, namelijk naar de première van de film in Pathé Tuschinski!

JOSYLVIO OVER GLA2019

“Helaas kon ik er zelf niet bij zijn tijdens de Golden Lemon Awards omdat ik in Suriname was voor de opnames van de film, maar dat ik dan toch hier op een speciale avond verrast wordt met de award is alleen maar love. Vorig week won ik een Edison Pop Award, maar nog veel eerder dan dat won ik de Golden Lemon Award van Raptop. Love naar iedereen die gestemd heeft!”

Josylvio over GLA2019
JOSYLVIO GLA2019 WINNAAR

Volledige interview staat volgend week online!Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar ak@raptop.nl


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -