1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

GIDEONITE DROPT TRACK MET NOSTALGISCHE DUO GIO EN KEIZER

- Advertisement -
- Advertisement -

GIDEONITE steekt nostalgie in zomers jasje met Gio & Keizer. Onder zijn eigen label ‘One Million’ brengt producer GIDEONITE het dynamische duo Gio & Keizer terug! De heren creëren, met een bijdrage van I Am Aisha, een zwoele afro vibe in hun nieuwe single ‘Only One’.

Na een lange tijd zijn de ‘Gio en de Keizer baby’ weer samen te horen op een track. Op de zwoele, zomerse track bewijzen de twee hun liefde voor hun ‘Only One’. De veteranen lijken hun skills niet te zijn kwijtgeraakt, Gio verzorgt het enorm pakkende refrein en Keizer doet wat hij zoals vanouds doet: een sterke verse, vol zelfvertrouwen. Ook I Am Aisha is te horen op de track en levert met haar bijdrage een verfrissende afwisseling.

Al met al zorgt dit voor een sterke single, waar veel van genoten kan worden en stiekem ook alvast vooruit kan worden gekeken naar een heerlijke zomer. En wie weet volgt er snel meer van deze artiesten.

Klaar voor meer nostalgie? De bedoeling is dat GIDEONITE nog veel meer van dit soort classics zal gaan droppen met artiesten uit het nostalgisch verleden van Nederland. Denk daarbij aan artiesten zoals Brainpower en The Opposites.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -