20.8 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

GIANSKI IS OP ZOEK NAAR DE LIEFDE MET ‘1%’

- Advertisement -
- Advertisement -

Vandaag heeft ROQ ’N Rolla artiest Gianski zijn single van zijn ‘Red Mij’ EP naar buiten gebracht. De track genaamd ‘1%’ gaat over Gianski’s zoektocht naar liefde en staat vandaag online op alle streamingdiensten. 

GIANSKI 1%

GIANSKI 1%


De track heeft als rode draad een vrijwel lege telefoon batterij met nog maar 1% en vertelt het verhaal over de zoektocht naar liefde, het onverwachts toch vinden en weer kwijtraken. Dit is de tweede single van de aankomende ‘Red Mij’ EP. Productie op de track wordt verzorgd door niemand minder dan singer-songwriter Okke Punt. Bekend van onder andere ‘Reünie’ van Snelle en De Best Singer-Songwriter van Nederland.

“Zet Okke en mij in een ruimte en we verzinnen de gekste melodieën en teksten. ‘1%’ was een random idee dat we hebben uitgebouwd tot een heerlijk Popnummer over een herkenbaar onderwerp”

Gianski

BELUISTER GIANSKI – 1% HIERONDER




‘RED MIJ’ EP


Gianski’s EP ‘Red Mij’ zal in september uitkomen als eerste deel van een drieluik. Met deze EP wilt Gianski zijn veelzijdigheid laten zien. Pop en R&B voeren de boventoon onder het motto: “We hebben geleerd van de donkere dagen en we zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk.”

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -