1.1 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

FUNX DRAAIT GEEN MUZIEK MEER VAN LIL’ KLEINE

- Advertisement -
- Advertisement -

FunX heeft besloten om de muziek van Lil’ Kleine de komende tijd niet meer te draaien. Dat besluit is genomen in overleg met de omroepen, laat een woordvoerder van de NPO maandag desgevraagd weten.

“Opnieuw zorgt nieuws rond een artiest voor heftige reacties bij ons publiek en daarom hebben we in overleg met de omroepen besloten om de muziek van Lil’ Kleine voorlopig niet op te nemen in de playlists van NPO FunX”, aldus de woordvoerder.

NPO 3FM had al geen muziek van Lil Kleine in de playlist staan. Ook Radio 538 en Qmusic laten weten de artiest niet uit de lijsten te hebben hoeven halen, omdat hij daar al niet in stond.

Lil’ Kleine, die momenteel de 27ste positie bekleed in de Raptop100 lijst , is zondagavond gearresteerd na een geweldsincident en heeft de nacht doorgebracht op het politiebureau. Op beelden is te zien hoe de rapper zijn verloofde aan haar haren uit de auto trekt en haar hoofd tussen het portier en de auto klemt.

Bekijk de beelden hier:

Shownieuws meldt dat het management van Lil Kleine heeft laten weten dat ze de beelden die op social media rondgaan hebben gezien en dat ze nauw contact hebben met Lil Kleine en Jaimie Vaes. Ze laten weten later met een nadere verklaring te komen: “Tot nader order zal er geen commentaar worden gegeven. Voor nu vragen wij het gezin met rust te laten.”

Na het goede nieuws dat zijn nieuwe album ‘Ibizia Stories’ al voor de tweede wijk op rij op nummer 1 staat, is de rapper tegelijkertijd afgelopen vrijdag nog veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur voor zinloos uitgaansgeweld. Na de uitspraak van de rechtbank zei de rapper in hoger beroep te gaan.

Vind jij het terecht dat Lil’ Kleine zijn muziek niet meer gedraaid wordt op Funx? Drop je mening in de comments! 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -