18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

FRESKU MIXT TWEE TRACKS IN RED BULL MUSIC UNCUT-VIDEO

- Advertisement -
- Advertisement -

Gisteren in de Red Bull Music Uncut-video online gekomen van Fresku. Hiermee brengt hij een nieuwe dimensie aan zijn vierde solo-album “In Het Diepe”.


Fresku Red Bull Music

Fresku dropte vorig jaar oktober zijn album genaamd “In Het Diepe”. Dit was zijn vierde en zijn meest eerlijke en persoonlijke plaat tot nu toe. In samenwerking met het Red Bull Music video-format Uncut mixte hij twee tracks tot een buitengewoon geheel. Met o.a. een harp, dwarsfluit, cello en celesta steekt hij de tracks “Trots Op Ellende” en “In Het Diepe” een nieuw, rauw jasje.


FRESKU RB UNCUT

FRESKU OVER DE VIDEO RED BULL MUSIC


„Bij elk project verleg ik de grenzen door de mensen waarmee ik werk, we zoeken samen de grens op. De samenwerking met Red Bull past goed bij de muzikale visie die we hebben. Ik ben blij dat we voor deze “oprechte” set-up zijn gegaan, dat past bij de nummers. Ik probeer me altijd een beeld te visualiseren van een eindproduct, maar het is nog mooier geworden dan dat ik had verwacht.”

Fresku

Fresku – In Het Diepe & Trots Op Ellende | Red Bull Music UncutOVER RED BULL MUSIC – UNCUT


In de serie ‘Red Bull Music – Uncut’ werken artiesten aan een speciale live-versie van een nummer, die ze vervolgens in één take opnemen. Tijdens dit proces horen we nieuwe dingen in een nummer en zien we de manier waarop artiesten een nummer opbouwen. Na artiesten als Mr. Probz, Yung Nnelg, Bokoesam en Full Crate is Fresku de nieuwste artiest in de lijst met Uncut-sessies.


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar ak@raptop.nl


Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -