18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

FRENNA VERVLOEKT? HELL NO! WEER EEN MILLIE

- Advertisement -
- Advertisement -

Wie denkt dat Frenna vervloekt is heeft het helemaal mis. In de afgelopen maand heeft hij laten zien dat een ware hitmachine is. De cijfers liegen er niet om!


Frenna Vervloekt?


Het is een jaar geleden dat Frenna ‘Vervloekt’ heeft gereleased. Het is zijn laatste solo single. Ondertussen heeft hij wel meerdere tracks gedropt als groep (SFB) en als gastartiest. We hebben een korte samenvatting gemaakt van wat Frenna alleen in de afgelopen maand heeft gedaan.

Frenna vervloekt

Speciaal


Afgelopen vrijdag dropte Frenna ‘Speciaal’ samen met Boef en Madam Julie. De producers op de track zijn niemand minder dan Diquenza & Shafique Roman. In de maand oktober heeft hij in ieder geval niet stil gezeten.

Het is de zoveelste track van Frenna die boven de miljoen views haalt. ‘Speciaal’ heeft binnen zes dagen de millie gehaald op YouTube. Op Spotify staat de teller inmiddels op 2,5 miljoen plays.


Verleden Tijd


In de afgelopen maand gaat Frenna als een raket en het lijkt alsof niemand hem kan bijbenen. Een maand geleden dropte hij de track ‘Verleden Tijd’ samen met Lil’ Kleine. Die track heeft inmiddels 12 miljoen views op YouTube en meer dan 27 miljoen plays op Spotify. We kunnen wel stellen dat de cover van Abel’s Onderweg een mega hit is.


Frenna – Capuchon


Kort daarna bracht hij de solo single ‘Capuchon’. Producer op de track is Spanker. Dit blijkt ook weer een gouden greep. Op YouTube heeft de clip 2,3 miljoen views en op Spotify meer dan 4,6 miljoen plays.


Bizzey X Frenna X KM X Ramiks – Culo


Verder heeft hij in de afgelopen maand ook een gruwelijke featuring met Bizzey, KM en Ramiks op de track ‘Culo’. De videoclip op YouTube heeft bijna 3 miljoen views en bijna 9 miljoen plays op Spotify.


Duizelingwekkende cijfers


Tot slot even een snel rekensommetje, Frenna heeft binnen een maand 18,3 miljoen views op YouTube. Maar dit is nog niks vergeleken met het aantal plays op Spotify. In totaal heeft hij met deze vier tracks 43,1 miljoen plays op Spotify.

Waar staat Frenna in jouw Raptop 5 lijst? Laat het weten en stem hier!

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -