1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

FRENNA, BULLY EN KEMPI DE PRIJSWINNAARS VAN #GLA21

- Advertisement -
- Advertisement -

Vrijdagmiddag is de Raptop 100 lijst bekendgemaakt via de socials en website van RaptopNL. De Golden Lemon Awards 2021 heeft wederom helaas niet kunnen plaatsvinden vanwege de corona maatregelen en daarom zijn de namen online bekendgemaakt. Los van de nummer 1 rap act en de bijbehorende award, reikt RaptopNL tevens elk jaar de Talent Award en de Legend Appreciation Award uit.

DE NUMMER 1 RAP ACT VAN 2021

De absolute nummer 1 dit jaar, daar konden we niet om heen. Dat is niemand minder dan Frenna. Alle statistieken (streams, charts, etc.), de duizenden stemmen van jullie lemonaires en niet vergeten de vakjuryleden Ouassima Tajmout, Bart van Houten, DJ Flava en Yuki Christus hebben er allemaal voor gezorgd dat “King Sieben” dit jaar de grote winnaar is van de Golden Lemon Awards 2021!

RAPTOP’S TALENT AWARD 2021

Foto by @danielverschuurenphotography

Met zijn monsterhit ‘50 bro’s’, een dikke 101Barz sessie en nog veel meer hoogtepunten neemt de jonge rapper zijn Talent Award dit jaar mee naar huis. Bully kwam deze industrie binnen als een kanonskogel en 1 ding is zeker… He’s here to stay. Eerder dit jaar gaf hij tijdens het interview met RaptopNL aan ooit de nummer 1 positie te veroveren in de Raptop100. Met Raptop’s Talent Award en tevens de nummer 30 positie in de lijst zet hij al een enorme stap in de goeie richting.

RAPTOP’S LEGEND APPRECIATION AWARD 2021

Foto by @modelsned

Wij kunnen het ons nog herinneren als de dag van gisteren. Met je MP3 speler naar de les met “Zoveel Stress” in je oordopjes. Jij ook? Het kon niet anders zijn dat Kempi de ‘Legend Appreciation Award 2021’ won. Hij wordt door velen gezien als 1 van de gamechangers van Nederlands rap muziek en terecht. Zonder hem was de rap industrie niet wat het vandaag de dag is.

Bekijk de volledige Raptop 100 lijst van 2021 hier: https://raptop.nl/gla21/

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -