18.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

FRENNA, BILAL WAHIB, SIGOURNEY K EN MEER GAAN IN ACTIE VOOR SYRIË & TURKIJE TIJDENS BENEFIETCONCERT

- Advertisement -
- Advertisement -

Bovengenoemde artiesten gaan samen met Kris Kross Amsterdam, Goldband, Di-rect, Glen Faria en Jaïr, LAKSHMI, Iris Hond, Raffie en Ammar Taher een benefietconcert geven in de Gashouder (Amsterdam). Het concert ‘True Art of Giving X Giro555’ vindt aanstaande woensdag 15 februari plaats en tickets zijn te verkrijgen via deze link. De volledige opbrengst gaat naar Giro555.

De presentatie van het benefiet is in handen van Eric Corton en Eva Cleven. De artiesten op de line-up zullen hun steun tonen en samen met het publiek zorgen voor een avond vol muziek en entertainment. Als je er niet bij kan zijn, maar toch iets wil doen, kan je via deze link alvast doneren om direct hulp te bieden aan de slachtoffers in Turkije en Syrië. 

Initiator True Art Of Giving is een stichting die gelooft in de kracht van het geven, sinds 2016 organiseren ze verschillende veilingen en projecten waarbij de opbrengsten altijd een specifiek gekozen goed doel ondersteunen. Tijdens het benefiet zal er ook een veiling plaatsvinden. Items zijn vanaf vandaag te doneren en alle info vind je op www.trueartofgiving.com. Kaatje Nolen van True Art Of Giving over het benefiet: “De situatie in Turkije en Syrië is hartverscheurend, een humanitaire ramp van ondenkbare grootte. Samen met Giro555 en Westergas brengen we tijdens het benefiet met muziek en dans de mensen samen. Er zal ruimte zijn voor rouw, maar ook voor veel plezier en we zorgen voor een stukje bewustwording. Ik ben super trots dat zoveel Nederlandse artiesten zich inzetten tijdens het benefiet en vind het enorm bijzonder dat we de waanzinnige Syrische danser Ahmad Joudeh op het podium welkom mogen heten, een zeer getalenteerde danser met een prachtig verhaal, en er is nog zoveel meer.”

True Art Of Giving x Giro 555 benefietconcert 
Datum: woensdag 15 februari 2023
Deuren open: 19:00
Locatie: Gashouder, Westergasterrein, Amsterdam
Line-up: Goldband, Di-rect, Kris Kross Amsterdam, Frenna, Bilal Wahib, Sigourney K, Lakshmi, Iris Hond, Glen & Jaïr Faria, Raffie en Ammar Taher

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -