17.4 C
Amsterdam
donderdag, juni 13, 2024

FOUS HEEFT ZIJN OGEN GERICHT OP DE TOP!

- Advertisement -
- Advertisement -

Fous dropt vandaag een nieuwe track genaamd “Pull Up”. Deze track heeft hij tijdens zijn 101Barz sessie al eerder laten horen. Check de videoclip hieronder.


Fous Pull Up

 “Pull Up heb ik puur gedropt voor The Streets om iedereen erop te attenderen om hun doelen te blijven najagen en hun zelf te overtreffen en tijdens deze beleving alert te blijven voor sluwe mensen”

FOUS

FunX Sessie


Sinds 2017 is Fous al actief in de muziekwereld en heeft in 2019 zijn platencontract getekend bij het jonge platenlabel Deposic. Fous laat er geen gras over groeien en dropt continu. Hij heeft inmiddels meerdere EP’s uitgebracht. Zo heeft niemand minder dan Boef in 2019 een videoclip van Fous (Saaf) uitgebracht op het YouTube kanaal van Boef. Dit heeft Boef gedaan omdat hij vond dat het erkenning verdiende in de muziekwereld.

Kort daarna heeft Fous in december 2019 een ijzersterke sessie gedaan bij FunX waar hij zelf ook met een tevreden gevoel op terug kan blikken. Tevens heeft zijn Cypher sessie bij 101Barz ook velen ogen geopend!


2020


In 2020 is Fous in een rap tempo muziek aan het droppen met featurings zoals Djaga Djaga, Sepa etc. Ook heeft Fous een bijdrage mogen leveren aan het soundtrack album van Mocro Mafia II. De track heet “Kus des Doods” ft Buikje.

Kortom; houd Fous in de gaten en vergeet niet te stemmen op 7 september!


Wat vinden jullie van Fous – Pull Up en op welke positie gaat Fous eindigen in de Raptop 100 dit jaar?
- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -