18.9 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

FOURFIVEAM DROPT ‘NOG EVEN EEN BEETJE LANG’

- Advertisement -
- Advertisement -

Maak kennis met Fourfiveam, echte naam Sydney van Beek. Hij is 20 jaar oud, geboren in Den Haag maar woont nu al 13 jaar in Zoetermeer.

FOURFIVEAM - NOG EVEN EEN BEETJE LANG
Foto made by: cruzvargasphotos

Per toeval begonnen met het maken van muziek


Sydney is vorig jaar begonnen met het maken van muziek. Per toeval had zijn oudere broer zijn game microfoon laten liggen in zijn kamer en Sydney begon gewoon te freestylen. De dag erop begon hij met recorden en zette hij het vervolgens op Soundcloud. De complimenten die hij van de mensen om zich heen kreeg gaven zo motivatieboost dat hij wist dat hij er iets mee moest gaan doen. Hierna moest hij zich gaan verdiepen in het maken van muziek omdat hij niemand om zich heen had die iets met muziek deed. In de tussentijd is Sydney dag in en uit bezig met het maken van tracks en het leren van mixen en masteren. Zo gezegd zo gedaan en nu is het dus tijd voor ‘Nog even een beetje lang’.


FOURFIVEAM – NOG EVEN EEN BEETJE LANG STAAT NU ONLINE!

‘Nog even een beetje lang’ staat nu online! De plaat bestaat uit vijf tracks en is van top tot teen geproduceerd door hemzelf. Met deze plaat wilt Fourfiveam laten zien wat hij in huis heeft en het is gelijk een kennismaking van wat voor soort muziek mensen kunnen verwachten van hem. 

Voor sommige mensen kunnen de teksten misschien wat agressief overkomen maar de inhoud is altijd wel gemixt met persoonlijke onderwerpen waar hij in het dagelijks leven tegenaan loopt. Dit is goed te horen op de tracks ‘Gewoon’ & ‘Een beetje lang’. 


“Laatste tijd lijkt het alsof niks werkt, ik moet biechten op me beats en niet in kerk, Lonely nights al since ’99 ik houd me sterk. Moeder belt me phone voor een rekening, ik houd me scherp. Cash cow, jij denk ik ben een verzekering”

Fourfiveam – Gewoon 

Zolang je al één iemand mee kan inspireren heb je al gewonnen in my opinion


Fourfiveam heeft deze EP puur gemaakt met de intentie om mensen duidelijk te maken dat je niet altijd een populaire sound moet hebben om eerlijke muziek te maken. Ook dat je niet in een peperdure studio hoeft te zitten om je muziek goed te laten klinken. Het is ook mogelijk om muziek te maken in je eigen slaapkamer. Zolang je maar zelf erin gelooft komt het allemaal goed. 

Beluister FOURFIVEAM – NOG EVEN EEN BEETJE LANG hieronder en geef aan wat je ervan vindt.
- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -