1.4 C
Amsterdam
donderdag, november 30, 2023

FORTNITE KOMT MET EEN MARVEL UPDATE VOOR SEIZOEN VIER

- Advertisement -
- Advertisement -

Epic Games, de maker van het immens populaire spel ‘Fortnite’, heeft vandaag officieel bekend gemaakt dat het nieuwe seizoen niet uitgebracht zal worden voor alle iOS apparaten. Eerder deze maand liet Apple weten dat Fortnite uit de App store is verwijderd en dit komt omdat Epic Games met een nieuw betaalsysteem was gekomen in het spel om verplichte afdrachten aan Apple te omzeilen.


FORTNITE x MARVEL


Vandaag zijn de trailers voor het nieuwe seizoen van Fortnite uitgebracht. Het vierde seizoen van Fortnite staat totaal in het teken van Marvel. In de trailer zien we bekende karakters zoals Storm, Wolverine, She Hulk, I Am Groot en Iron Man. Samen moeten zij de strijd aangaan met Galaktus in de Nexus War. Zie de trailer hieronder.Welke Marvel superheld ga jij sowieso gebruiken in het nieuwe seizoen van Fortnite? Laat het weten in de comments.

Op 7 september gaan de stembussen weer open en kan er weer gestemd worden op jouw favoriete rap act van 2020! Vorig jaar was niemand minder dan Josylvio de winnaar. Wie wordt dit jaar de nummer één? Zorg dat je spits bent en houdt onze socials in de gaten.

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -