16.9 C
Amsterdam
maandag, oktober 2, 2023

FILMDEBUUT JOSYLVIO IN DE FILM “SURINAME”

- Advertisement -
- Advertisement -

De 27-jarige rapper Josylvio, de huidige nummer 4 Rap act van Nederland volgens raptop.nl, heeft al eerste acteerklus een hoofdrol in de film Suriname. Joost, zoals hij in het echt heet, zal de slechterik Virgil spelen. 


https://www.instagram.com/p/B16p1mPAoQp/

FILMDEBUUT JOSYLVIO


‘Mr. Hella Cash’ was meteen enthousiast over zijn filmdebuut en terecht! “Ik heb altijd de wens gehad om te acteren in een speelfilm. Na eerdere aanbiedingen, die ik tot nu toe heb afgeslagen, gaven dit script en het team de doorslag voor mijn filmdebuut.”

Onlangs werd bekend dat mede castlid in Suriname Fajah Lourens de rol van Imanuelle Grives zal doen. Grives zit vast voor mogelijke betrokkenheid bij drugshandel.


MEEST GESTREAMDE ARTIEST


De duizendpoot Joost gaat enorm hard de afgelopen jaren. Zo was hij de meest gestreamde artiest in 2018 en de meest bekeken artiest op YouTube. In 2018 was Hella Cash het bestverkochte album van het jaar wat tevens het eerste project was onder zijn eigen label. Hij werd in 2019 de nummer 4 rapper van het land in de Raptop 100 en al met al mogen we wel concluderen dat deze jongeman een enorm harde werker is. 


PREMIERE FEBRUARI 2020


De film Suriname zal in februari 2020 te zien zijn. Hij heeft ook op Instagram laten weten dat hij ook een rol zal krijgen in de razend populaire serie Mocro Maffia vanaf april 2020. Dat we in ieder geval meer van Josylvio zullen zien en horen is in ieder geval zeker!

https://www.instagram.com/p/B4iLwRsgApo/

HET VERHAAL


Hoofdrolspeler Rodney Lam speelt een keiharde zakenman genaamd Winston Righter. Hij is een minister van natuurlijke hulpbronnen en een man met een fout,duister en crimineel verleden. Winston wilt de liefde van zijn leven, gespeeld door Liza Sips, terugwinnen. Samen met hulp van zijn jongere zus Connie, Winonah de Jong, stelt hij zich verkiesbaar voor het presidentschap van Suriname.

View this post on Instagram

De familie Righter. – – – 📷 @voncompany

A post shared by Suriname de Film (@surinamedefilm) on


JOSYLVIO X FERNANDO


Zodra Winston dit in werking zet en een gooi doet naar het presidentschap is dit ook het moment wanneer zijn verleden hem komt tegen werken. De criminele “vrienden” van vroeger komen in actie. Een van hen is de psychopaat Virgil, gespeeld door Josylvio. Niets houdt hem tegen om de baas van de onderwereld te worden en Winston tegelijkertijd op te ruimen. 

Virgil is niet de enige vijand van Winston. Er is namelijk ook een ene Milton die jaagt op het presidentschap. Milton wordt gespeeld door de alleskunner Fernando Halman. 


CHECK HIERONDER DE TRAILER VAN SURINAME DE FILM


Wat verwachten jullie van het filmdebuut van Josylvio? Laat het weten in de comments!


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nlLike het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


JE KAN VANAF 19/08 STEMMEN!!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -