1.6 C
Amsterdam
dinsdag, december 5, 2023

FEIS OVERLEDEN DOOR EEN SCHIETPARTIJ IN ROTTERDAM

- Advertisement -
- Advertisement -

De Rotterdamse rapper Faisal Mssyeh, beter bekend als Feis, is in de nacht van maandag 31 december op dinsdag 1 januari overleden. Hij is het slachtoffer geworden bij een schietpartij in de stad. Feis was 32 jaar


SLECHT BEGIN VAN 2019

Het jaar kon niet vervelender beginnen met dit schokkende nieuws. De Nederlandse rap industrie reageert geschokt op dit enorm verlies. Bekenden van de rapper, onder wie Kees de Koning van platenlabel Top Notch, melden zijn overlijden op sociale media. “Ik kan het niet geloven. Ga je missen, jouw supertalent, gevoel voor humor en hoe je altijd klaarstond voor iedereen. Rust zacht.”, aldus De Koning.


MEDELEVEN UIT DE RAPINDUSTRIE

Ronnie Flex plaatste een foto op Instagram waarop hij staat samen met Feis: “Damn men… i love you bro, alle wijze woorden die je me hebt gegeven… ik snap niks, veel sterkte en kracht maar de familie”.

Zo posten ook onder andere Boef, Idaly, Jonna Fraser, Lijpe, Josylvio, $hirak en nog veel meer artiesten over de overleden Faisal.


SCHIETPARTIJ ROTTERDAM –> Feis overleden

Het lijkt erop dat Feis door een schietpartij om het leven is gekomen. In de binnenstad van Rotterdam vielen in de Gouvernestraat een dode en een gewonde door een schietpartij, waarna zeven personen werden aangehouden.

De politie kan niet bevestigen dat het inderdaad om Faisal gaat, maar laat wel weten dat de overleden persoon 32 jaar oud was. De andere persoon, een 31-jarige plaatsgenoot, ligt nog gewond in het ziekenhuis.

Wij wensen de familie, vrienden en alle nabestaanden van Feis sterkte toe!


Laatste beelden van Feis

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -