16.6 C
Amsterdam
donderdag, september 28, 2023

FASE 1 RAP SUPERHELDEN BEKEND! WIE IN FASE 2?

- Advertisement -
- Advertisement -

Sinds gisteren zijn de stembussen weer geopend voor de Golden Lemon Awards 2020. Men kan elk jaar stemmen op zijn/haar top 5 beste rap acts van Nederland. Aan de hand van de stemmen, een vakjury en de statistieken wordt aan het einde van het jaar wordt de lijst met de top 100 beste rap acts van Nederland gepresenteerd tijdens deze magische avond.


In de trend van erkenning geven aan Nederlandse rap acts is er gister een superhelden campagne van start gegaan op Instagram. In fase 1 van deze campagne hebben artiesten zoals Frenna, Bizzey, Cho, Djaga Djaga, I Am Aisha, Sxteen, Mula B, Young Ellens, Lauwtje, Mr. Polska, Sor, Jairzinho, Akwasi en ga zo maar door allemaal hun eigen fictieve superheld op Instagram bekendgemaakt. 


Binnen een aantal uur hebben honderden fans hun stemmen laten horen met hun top vijf rap acts van het afgelopen jaar. 


Fase 2 van de 3 in totaal gaat aanstaande maandag 14 september om 12:00 van start en dan zullen er weer een heleboel artiesten een eigen fictieve superheld toegewezen krijgen. Welke artiesten/superhelden denken jullie in fase 2 te zien? Laat ook in de comments weten op wie jij hebt gestemd! 

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -