FAMKELOUISE KOMT MET VIERDELIGE DOCU

FamkeLouise heeft via Instagram aangegeven dat er een vierdelige documentaire serie over haar uit komt.

FamkeLouise = BN-er

In de nog prille carrière van Famke heeft ze al aardig wat hitjes naar buiten gebracht. Voorheen bekend van YouTube maar onderhand een grote speler in de muziekindustrie. Ze komt in de schijnwerpers te staan wanneer ze in november 2017 ‘Op Me Monnie’ released. Daarna gaat het snel. Samenwerkingen met onder andere Bokoesam, Ronnie Flex en LouiVos leveren haar een platina en gouden plaat op. Tegenwoordig ook te zien op nationale televisie in de programma Expeditie Robinson.

famkelouise

Mini Docu: “Famkelouise”

Alsof Famke niet al genoeg heeft uitgebracht in alleen al het afgelopen jaar komt er op 4 november van dit jaar een rauwe vierdelige documentaireserie uit. De serie heet “Famke Louise” en is te zien op videolandonline.

UPDATE 4-11-2018!!!

Veel besproken

Vanaf vandaag is de vierdelige documentaire online te zien op Videoland. In de documentaireserie laat de powerwomen de grote contrasten in haar leven zien. Van een ster die continu in de spotlights staat naar een jong, stil en onzeker meisje uit Hoogezand. Verder zie je ook dat ze veel fans en volgers heeft maar aan de andere evenveel haters. De mini docu is gemaakt door Elza Jo Tratlehner, die bekend staat om haar eerdere indrukwekkende rauwe prortet ‘Jolene’ afleverde.

Zwarte Piet Famke

Bizzey, de manager van FamkeLouise, zegt wat mensen van Famke vinden een soort Zwarte Piet kwestie is. Ze houden van haar of ze haten haar, er is geen tussenweg meer waar men geen mening erover heeft. Ze heeft te maken met veel haat reacties op de sociale media’s. “Famke, pleeg zelfmoord!” en “Ik ben blij dat die kanker vader van je dood is” zijn een aantal voorbeelden van wat voor soort haatreacties zij wel  niet krijgt.

Famkelouise

Rijzende ster

Haar reactie hierop laat ze in haar nummer horen. “Ik laat die haters huilen” zingt ze op haar track “Op Me Monnie“. Dit was vorig jaar een mega hit, daarna zijn er nog 11 andere hits gekomen. Verder is er in de documentaire te zien hoe hard ze werkt en dat haar tourschema’s helemaal vol zitten. Veel collega rappers laten hun mening weten, ze geven aan dat Famke een doorzetter is ondanks dat ze haar muziek niet altijd helemaal zelf maakt.

FamkeLouise Stopt?

Famke laat weten dat ze een moeilijke periode achter haar rug heeft. Ze wordt bekend op YouTube door de zogenaamde prankvideo’s die ze met haar toenmalige vriend Snapking. Ze geeft een aantal details los over haar relatie met de YouTube ster. Ondertussen zie je in de documentaire beelden die je hart breken. Famke die tijdens optredens wordt uitgescholden en een bierdouche krijgt. Ook zie je de beelden in de tijd dat haar vader komt te overlijden. Op het eind van de serie belt ze naar haar managers, Bizzey en JayJay, en geeft ze aan dat ze ermee stopt. Ze is helemaal uitgeput en ze wilt haar eigen keuzes kunnen maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bedankt voor alle lieve reacties op mijn docu. Geef je dromen nooit op en focus je op jezelf ✨

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Tags:
1 Reactie

Geef een reactie