20.8 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

FAMKE LOUISE SPEELT IN THE CHRISTMAS SHOW

- Advertisement -
- Advertisement -

Famke Louise heeft vandaag via Instagram laten weten dat één van haar dromen gaat uitkomen. Ze gaat één van de feeën spelen in het programma The Christmas Show op RTL. 

https://www.instagram.com/p/B1d1EVoICQs/

THE CHRISTMAS SHOW


Op 21 en 22 december van dit jaar keert The Christmas Show terug met een gloednieuw kerstverhaal. Het magische sprookje samen met Doornroosje en de Kerst Prins. Wie wilt dit nou niet zien. De show zit vol humor, spanning, romantiek, zang en dans. De cast bestaat merendeels uit sterren. In het verhaal van Doornroosje en de Kerstprins wordt het klassieke verhaal van de schone slaapster omgetoverd tot een kerstsprookje. Dit jaar speelt Celinde Schoenmaker de rol van Doornroosje en is Carlo Boszhard de verteller. “Wie zal ik komen opzoeken in zn dromen”

Famke Louise
Famke louise

ER WAS EENS..


Kaartverkoop voor de show is al in volle gang. De Christmas Show is nu al voor de vijfde jaar op rij te bewonderen in de Ziggo Dome. De Ziggo Dome wordt wederom omgetoverd tot een sprookjesachtige kerst droom, waarin naast een meeslepend en komisch verhaal, dans en visueel spektakel natuurlijk ook vele bekende kersthits voorbij komen.


Ben jij artiest en wil je met jouw track in de RaptopNL Spotify lijst komen? Email naar marlio@raptop.nl
Like het, deel het en zoals we altijd zeggen ‘Don’t sleep on this’. 


JE KAN VANAF 19/08 STEMMEN!!
Wat is jouw Top 5 van Nederland? Laat het ons weten in de comments en stem!


- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -