13.4 C
Amsterdam
zaterdag, juni 3, 2023

FAMKE LOUISE OVER HAAR UITGELEKTE ‘DISS TRACK’

- Advertisement -
- Advertisement -

Gisteren is er een unreleased ‘diss track’ uitgelekt van Famke Louise waarin ze uithaalt naar Armoo in een verse op een tune van Bollebof! Echter had dit nooit uitgelekt mogen worden omdat de jongedame totaal niet uit is op haatdragende situaties!  


ALLEEN MAAR LIEFDE EN GELUK GEWENST NAAR IEDEREEN!


 

Om negatieve reacties te voorkomen heeft de vrouwelijke rapper vanochtend een filmpje opgenomen en gepost op haar Instagram. Hierin laat zij weten dat ze de tune in een oude opwelling heeft opgenomen. Zij geeft aan dat de track bewust niet is uitgebracht omdat zij totaal niet meer achter de dingen staat die zij in het nummer rapt. De populaire Famke geeft aan dat zij absoluut niet geassocieerd wil worden met negatieve en haatdragende berichten. “Eigenlijk wilde ik dit hele ding negeren maar tegenwoordig zien mensen internet als een bron wat feiten brengt en dat is nu dus duidelijk niet het geval. Alleen maar liefde en geluk gewenst naar iedereen! En nog een fijne dag”, aldus Famke Louise.


Hey allemaal, er is een tune van mij gelekt wat nooit de studio had mogen verlaten. Ik ben deze dagen helemaal niet op beef of haatdragend what so ever. Iedereen bedenkt zich soms, en zo ook ik. De tune die nu als “diss track” de wereld in is geholpen sta ik totaal niet achter. Het is toen de tijd ook bewust niet uitgebracht omdat ik er niet achter stond en het niet goed voelde. Het is ook geen actuele tune, lag al op de plank en dat het dan nu toch is gelekt is mij ook niet duidelijk waarom en door wie. Enige wat ik kan zeggen is dat ik op mijn eigen ding ben en iedereen respecteer en het beste gun! Deze dagen zijn er al genoeg dingen in de wereld om je druk om te maken dus laten we prioriteiten stellen en zeker niet uren blijven hangen op iets wat niet online had moeten staan. Eigenlijk wilde ik dit hele ding negeren maar tegenwoordig zien mensen internet als een bron wat feiten brengt en dat is nu dus duidelijk niet het geval. Alleen maar liefde en geluk gewenst naar iedereen! En nog een fijne dag! ❤️❤️❤️

Famke Louise op Instagram

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -