9.6 C
Amsterdam
zondag, mei 29, 2022

FAMKE LOUISE BEVESTIGT ‘ HAAR NIEUWE LIEFDE’

- Advertisement -
- Advertisement -

Famke Louise, die vorig jaar op nummer 36 belandde in de Raptop 100 lijst,  is weer helemaal in de wolken. Eerder bleef ze  nog geheimzinnig over wie haar weer laat stralen, maar vandaag deelde ze met trots een foto van haar en de nieuwe man in haar leven.

Ook haar nieuwe vlam, genaamd Trè Samuels, bevestigt zijn liefde met dezelfde foto en dezelfde caption. Veel woorden maken ze er beiden nog niet aan vuil, maar een hartje als caption zegt wel genoeg. Samuels is een 21-jarige Australische artiest die ook als model werkte met onder meer Dior en Valentino. Samuels is getekend bij Benji Entertainment en heeft samengewerkt met o.a. Chris Brown en French Montana. 

Eind mei maakte Famke al bekend dat er een man in haar leven zou zijn, alleen wilde ze toen nog geen naam loslaten aangezien het nog pril was. Nu dit wel bekend is gemaakt, geeft het aan dat het wel de ‘real deal’ blijkt te zijn.

Mid juli was er op de Raptop Instagram te zien dat Samuels te gast was bij Funx, waar Fernando hem al aan de tand voelde. Zie onder zijn reactie destijds.

Eerder die week verschenen er ook al foto’s van de 2 op haar Instagram stories, waar de vraag begon op te bloeien!

View this post on Instagram

😍

A post shared by Raptop (@raptopnl) on

Vind jij Famke Louise en Trè Samuels bij elkaar passen? Laat het weten in de comments!

Bron: Telegraaf

- Advertisement -

Het laatste nieuws

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -